понеділок, 23 вересня 2013 01:43

"Такого злого і мобільного "Динамо" в цьому сезоні ще не бачив" - Севідов

"Такого злого і мобільного "Динамо" в цьому сезоні ще не бачив" - Севідов
Севідова вразило "Динамо" у матчі з "Карпатами". Фото: FootBoom.com

Головний тренер львівських "Карпат" Олександр Севідов прокоментував поразку своєї команди у виїзному матчі 10 туру УПЛ проти "Динамо".

"Хочу привітати київське "Динамо" із заслуженою перемогою. Якби ми сьогодні заробили тут одне очко, динамівці вважали б це верхом несправедливості. У наших воріт було створено дуже багато моментів, а ми зовсім не змогли налагодити контргру. Дві - три передачі своєму гравцеві в лінію атаки - це катастрофічно мало", - каже він.

Олександра Севідова приємно здивувала гра киян з його командою.

"Такого злого, мобільного, "Динамо", що біжить в цьому сезоні я ще не бачив. Незважаючи на те, що лише два дні тому вони відіграли з "Генком". Не знаю, чи потрапили ми сьогодні під гарячу руку, але, напевно, сьогодні футболісти "Динамо" билися за Блохіна. Не хочу розбиратися в кухні київського "Динамо", у нас своїх проблем вистачає. Але сьогодні ми програли по всім футбольним компонентам", - вважає Олександр Володимирович.

Труднощі, які переживає зараз "Динамо", не зіграли на руку "Карпатам", вважає Севідов.

"Хлопці трохи розгублені. В обороні відпрацювали непогано, але в атаці у нас абсолютно нічого не виходило. В кінці я своїх футболістів не зміг навіть до центру поля вигнати, хоча до того часу ми вже програвали. "Динамо" є "Динамо". Ми програли дуже сильній команді, а про те, що відбувається всередині клубу, судити не мені", - сказав наставник львів'ян.

Зараз ви читаєте новину «"Такого злого і мобільного "Динамо" в цьому сезоні ще не бачив" - Севідов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути