пʼятниця, 30 серпня 2013 21:19

Фанати "Баварії" одягли шкіряні штани, а вболівальники "Челсі" співали у центрі Праги
25

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Мюнхенська "Баварія" та лондонський "Челсі" зіграють за Суперкубок УЄФА при повних трибунах. Всі квитки на матч розкуплені. За дві години до матчу біля "Еден Арени" можна було зустріти з десяток вболівальників з табличками "Куплю квиток".

Ті щасливчики, які приїхали на стадіон з тікетами тратили гроші у фан-шопі, пили пиво і просто розважалися в очікуванні стартового свистка.

Ледь не кожен ресторан та кафе Праги, особливо ті які розташовані у центрі столиці Чехії, транслюватимуть гру у прямому ефірі.

За кілька годин до матчу у самому серці Праги вболівальники "Челсі" співали пісні про клуб, скандували прізвища гравців і дегустували чеське пиво. Більшість фанатів "Баварії" добиралися у Прагу автобусами у день матчу. Декотрі одяглися у традиційні баварські шкіряні штани. Разом з червоними футболками "Баварії" виглядає дуже оригільнально. До стадіону вони рухалися організованою колоною у супроводі міліції. Останні були озброєні до зубів.

У центрі Праги можна було зустріти волонтерів, які детально пояснювали як дістатися до стадіону і дарували невеличку пам'ятку вболівальнику з картою міста і схемою стадіону.

Нагадаємо, матч за Суперкубок УЄФА розпочнеться о 21:45. Футболісти вже вийшли на розминку. Додамо, що у складі "Баварії" не зіграє Бастіан Швайнштайгер. Зате в "основі" вийде новоспечений найкращий гравець Європи минулого сезону Франк Рібері, який ще вчора отримував у Монако нагороду з рук Платіні.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Баварії" одягли шкіряні штани, а вболівальники "Челсі" співали у центрі Праги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути