пʼятниця, 30 серпня 2013 13:03

"Челсі" потренувався під наглядом жінки перед Суперкубком УЄФА
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Лондонський "Челсі" провів тренування на полі "Еден Арени" напередодні матчу за Суперкубок УЄФА. Сьогодні у Празі "сині" зіграють з мюнхенською "Баварією".

Тренування тривало близько години і було повністю відкритим для журналістів. Більшу частину заняття гравці працювали з м'ячем.

Цікавий епізод трапився з наставником команди Жозе Моурінью. Португалець підійшов близько до трибун, щоб поспостерігати за пробіжкою гравців. Всі фотографи та оператори тут же обступили тренера і зовсім "забули" про зіркових футболістів.

На прес-конференції Моурінью зазначив, що вже знає склад на гру, але поки ні гравцям, ні журналістам він нічого не скаже. "Особливий" також заявив, що у нього немає ніяких конфліктів зі своїми футболістами.

"Якщо хтось не грає, то це моє рішення. Я пояснюю його футболісту, ми обговорюємо цю тему, але журналістам це знати не обов'язково."

Окрім тренерів на полі за гравцями спостерігала фізіотерапевт "Челсі" Єва Карнейро. Її можна помітити на лавці запасних під час матчів. Саме Карнейро надає допомогу травмованим гравцям під час матчів. Жінка була одягнена у чорні спортивні штани та білу футболку. Єва так уважно слідкувала за діями гравців, що здавалось, ніби це вона тренує "Челсі".

Додамо, що минулого сезону "сині" програли у матчі за Суперкубок УЄФА іспанському "Атлетико" з рахунком 1:4.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" потренувався під наглядом жінки перед Суперкубком УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути