пʼятниця, 30 серпня 2013 15:30

Гвардіола говорив німецькою на тренуванні "Баварії"
24

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Мюнхенська "Баварія" потренувалась на полі "Еден Арени" напередодні матчу за Суперкубок УЄФА проти лондонського "Челсі". Заняття тривало близько години. Команда працювала без одного зі своїх лідерів Франка Рібері. Француз перебував у Монако, де отримав приз найкращому футболісту Європи минулого сезону.

З обмеженнями тренувався Бастіан Швайнштайгер, якого турбує гомілкостоп. Участь німця у матчі під великим питанням.

"Басті вже краще. Сьогодні він працюватиме у загальній групі, а після тренування лікарі скажуть свій вердикт, щодо участі футболіста у матчі за Суперкубок", - сказав наставник мюнхенців Хосеп Гвардіола на прес-конференції, що передувала тренуванню.

Загалом, футболісти все тренування провели у гарному настрої. Гравці багато працювали з м'ячем. Разом з польовими виконавцями займалися воротарі. Мануель Нойєр показав, що вміє добре грати ногами і навіть кілька разів успішно йшов у підкат під час гри у квадрат.

Під кінець тренування футболісти награвали домашні заготовки. Один футболіст навішував з флангу, інший замикав навіс ударом по воротах. Ніяк не щастило Маріо Манджукічу. Хорват постійно влучав повз ворота.

Відзначимо, що Гвардіола проводив тренування німецької мовою. Час від часу наставник давав якісь вказівки своїм підопічним та активно жестикулював.

Останніми з поля пішли голкіпери. У Нойєра злетіла бутса з ноги і останні удари від своїх партнерів голкіпер відбивав практично босоніж.

Нагадаємо, сьогодні у Празі "Баварія" та "Челсі" розіграють Суперкубок УЄФА. Матч розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола говорив німецькою на тренуванні "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути