понеділок, 24 березня 2014 10:04

"Якщо Батьківщина накаже, піду воювати" - Шовковський

"Якщо Батьківщина накаже, піду воювати" - Шовковський
Олександр Шовковський dynamo.kiev.ua

Капітан і воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський розповів про свою політичну позицію в інтерв'ю телепрограмі "Світське життя".

"Все, що стосується моєї можливої політичної кар'єри, це мої думки. Ніхто не міг спрогнозувати, що у нашій країні буде така політична ситуація. Все перевернулося з ніг на голову. Ми вже втратили цілісність.

Нам дуже боляче дивитися, як ріжуть нашу країну, як від неї відривають шматок. Ця ситуація є, її повинні вирішувати наші політики. Подивимося, як вони з цим впораються. Майдан, за який люди боролися, повинен бути у наших серцях. Наші політики повинні розуміти, що люди стояли не за тих, хто зараз прийшов до влади, а за зміну існуючих правил", - сказав Шовковський.

39-річний воротар не виключає, що у майбутньому буде займатися політикою.

"Можливо, я зроблю все, щоб стати політиком. Зараз я не можу про це говорити, адже є діючим спортсменом. Після завершення кар'єри про це вже можна буде поговорити. Я не люблю говорити про своє майбутнє. Є те, що є на даний момент".

У захопленому Криму базуються два клуби української прем'єр-ліги - "Таврія" і "Севастополь".

"Дуже складно сказати, що буде з кримськими клубами. Зараз на подібне питання ніхто не відповість. У першу чергу потрібно дивитися на те, що хочуть клуби та їх президенти. Такої інформації у мене немає".

Шовковський зізнався, що свого часу пройшов повний курс підготовки "молодого бійця".

"Я не впевнений, що цього літа поїду в Крим. Якщо півострів буде під контролем Росії, то не поїду. Я - військовозобов'язаний, який служив в армії. Свого часу пройшов повний курс підготовки "молодого бійця", за званням - рядовий. Чи піду я в першій лінії, якщо знадобиться? Якщо Батьківщина накаже, - так!" - заявив Шовковський.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Батьківщина накаже, піду воювати" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути