неділя, 20 жовтня 2013 23:26

Донецький "Металург" переміг "Таврію" завдяки дублю Жуніора

Донецький "Металург" переміг "Таврію" завдяки дублю Жуніора
Жуніор Мораес приніс перемогу донецькому "Металургу" ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Сьогодні "Таврія" зустрічалася з донецьким "Металургом". До цього матчу суперники підійшли не в оптимальних складах. У сімферопольців ніяк не спорожніє лазарет. У ньому знаходяться Селіо, Станіслав Причиненко, Максим Калініченко, Аніс Буссаїді. За "Металург" не змогли виступити дискваліфіковані Денис Голайдо, Микола Морозюк і Грегорі Нельсон.

На 27- й хвилині донецька команда знайшла пролом в центрі оборони "Таврії", але Мораес метрів з 18-ти пробив трохи повз ворота. Через 2 хвилини Болбат виграв верхову боротьбу у захисників і пробив головою - м'яч влучив у поперечину.

На 33-й хвилині "Металург" знову пробився через центр оборони сімферопольців. Лазіч пробив метрів з 12-ти, "Таврію" врятував Кахріман. Але Любічіч зіграв рукою - пенальті. Мораес з 11- метрової позначки пробив у штангу.

Сімферопольці могли забити гол на 43-й хвилині. Партнери вивели Фещука на удар. Максим пробив метрів з 14 -ти , але воротар господарів поля відбив м'яч.

На початку другого тайму "Металург" вийшов уперед. Після подачі з флангу утворилася метушня біля воріт. У штовханині найспритнішим виявився Мораес, який пробив у дальній кут метрів з 12-ти - 1:0.

На 59-й хвилині дуже хороший шанс був у Фещука. Отримавши м'яч від Сергія Назаренка, він обіграв захисника, але з його ударом метрів з 8-9-ти впорався воротар.

А на 61-й хвилині "Таврія" зрівняла рахунок. Сергій Назаренко навісив з кутового, а Марін Любічіч з льоту точно пробив метрів з 15-ти у дальній верхній кут - 1:1.

Через 6 хвилин "Металург" знову вийшов вперед. Мораес точно пробив по воротах "Таврії" без опору з середньої дистанції - 2:1.

Надалі рахунок не змінився, хоча у сімферопольців хороші моменти упустили Максим Фещук, Юрій Габовда, Олег Гуменюк, повідомляє сайт "Таврії".

Чемпіонат України

13-й тур

Металург Донецьк - Таврія 2:1 (0:0, 2:1)

Голи: 1:0 - 51 Жуніор, 1:1 - 61 Любічіч, 2:1 - 67 Жуніор.

Металург Донецьк - Бандура, Насонов, Чечер, Барановський, О'Ді, Безліхотнов (Трояновський, 75), Лазіч, Мамутов (Полюлях, 90), Алешандре (Даніель, 64), Болбат, Жуніор.

Таврія - Кахріман, Габовда, Гуменюк (Путраш, 58), Аксьонов (Павленко, 85), Ярчук, Любічіч, Рубен Гомес, Свенссон, Назаренко, Фещук, Коробка (Приходний, 78).

Попередження: Даніель (79), Назаренко (81).

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" переміг "Таврію" завдяки дублю Жуніора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути