пʼятниця, 08 червня 2012 16:16

"До матчу проти Англії треба вирішили всі свої проблеми" - Воронін

"До матчу проти Англії треба вирішили всі свої проблеми" - Воронін
Воронін назвав Руні великим нападником ФОТО: iSport.ua

Нападник збірної України Андрій Воронін хоче вирішити всі питання про вихід з групи до матчу з Англією. Про це футболіст розповів після відкритого тренування національної команди.

"Нам треба зробити все можливе, щоб до третього матчу ми вже вирішили всі свої проблеми. Тоді нам буде все одно чи гратиме проти нас Руні чи ні. Вейн — великий нападник, який доводить це у кожному матчі за збірну та "Манчестер Юнайтед". Проти такого форварда важко грати. Як його закрити? Він непередбачуваний, бігає по всьому полі, відкривається, його важко контролювати, адже він може з'явитися зліва, праворуч, у півзахисті та на вістрі атаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давно не бачив стільки журналістів" — Воронін

Але до Англії у нас ще два матчі. Спочатку треба зіграти зі шведами та французами. Всі наші суперники — сильні команди. Як проти них грати, нам скаже тренер. Англія — проповідує силовий і швидкий футбол. З такими командами нам завжди важко давалися ігри."

Також нападник поділився своїми враженнями від зборів.

"На зборах зажди важко. Там не буває легко — режим, дворазові тренування, нікуди не можна вийти, ти постійно прив'язаний до готелю, поряд немає сім'ї і рідних. Зараз все це вже позаду. Збори тривали практично місяць. Головне вдало стартувати і якомога довше протриматися на Євро."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Про збірну України всі забули" - Воронін

Перед товариським матчем з Туреччиною у збірній України стався форс-мажор.

"Багато наших футболістів отруїлися, було погане самопочуття. Дехто ще відчуває наслідки, але всі вже у нормі. Ми приїхали додому. Тут наша кухня. Не думаю, що будуть якісь проблеми."

Нагадаємо, 11 червня збірна України стартує на Євро-2012 матчем проти Швеції. Поєдинок пройде у Києві на НСК "Олімпійський". Початок — о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"До матчу проти Англії треба вирішили всі свої проблеми" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути