четвер, 02 червня 2011 14:29

"Дніпро" хоче підписати чеського захисника "Спартака"

"Дніпро" хоче підписати чеського захисника "Спартака"

Український "Дніпро" зацікавлений у придбанні чеського захисника "Спартака" Марека Сухі. Дніпропетровський клуб має намір здійснити цей перехід у період дії літнього трансферного вікна.

Сам 23-річний захисник червоно-білих підтвердив цю інформацію, але підкреслив, що нікуди зі "Спартака" йти не збирається.

"Знаю про такий варіант від свого агента, однак тут поки рано про щось говорити. З боку "Дніпра" є тільки якийсь інтерес, але я хочу грати у "Спартаку" і не планую зараз нікуди йти", - цитує Сухі "Спорт-Экспресс".

Вихованець "Славії", Сухі пройшов через всі молодіжні команди клубу, дебютувавши в основному складі в 2005 році. Крім "Славії" Сухі грав і в молодіжних збірних Чехії різних вікових категорій.

На чемпіонаті світу до 20 років у Канаді, Сухі, разом з молодіжною командою завоював срібні медалі. Більше того, його, єдиного з чехів, включили до символічної збірної турніру за версією ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" хоче підписати чеського захисника "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути