пʼятниця, 27 травня 2011 10:28

Голкіпера "Дніпра" прооперували

Голкіпера "Дніпра" прооперували

Після закінчення сезону в українській прем'єр-лізі воротар "Дніпра" Ян Лаштувка переніс операцію на коліні у себе на батьківщині в Чехії.

"Болі в коліні мене турбували близько трьох тижнів і почалися після матчу з "Зорею". Після детального обстеження з'ясувалося, що пошкоджений меніск. Втім, ми серйозно боролися за третє місце і хотіли пробитися у фінал Кубка, тому Хуанде Рамос наполіг на тому, щоб я дограв сезон", - говорить Лаштувка.

Тепер воротареві доведеться пропустити і гри збірної Чехії.

"Шкода, звичайно, що не зможу допомогти збірній, проте 13 червня "Дніпро" розпочинає підготовку до нового сезону, тому я повинен бути в строю, - зазначив Ян. - Останні матчі ми відіграли дуже здорово, вдало комбінували у один-два дотики. Ми з ентузіазмом дивимося в новий сезон. Вся команда з приходом Рамоса знайшла новий вигляд. На жаль, багато очок було втрачено на старті чемпіонату, а так ми цілком могли боротися і за друге місце".

У наступному сезоні, як запевняє Лаштувка, "Дніпро" кине виклик "Динамо" і "Шахтарю".

"Я нікуди не хочу йти, в "Дніпрі" мене все влаштовує. Тренер мені довіряє, і я граю. У наступному чемпіонаті ми маємо намір дати бій "Динамо" і "Шахтарю", - зазначив Лаштувка.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпера "Дніпра" прооперували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути