четвер, 23 жовтня 2014 23:58

"Дніпро" програв "Карабаху" у Лізі Європи
4

Фото: Ірина Козюпа

Дніпропетровський "Дніпро" поступився азербайджанському "Карабаху" у матчі третього туру групового етапу Ліги Європи. Зустріч пройшла у Києві на "Олімпійському" і завершилася з рахунком 0:1.

У першому таймі рахунок відкрив Муарем. На 21-й хвилині "Карабах" провів класну контратаку, яка завершилася голом македонця. Святкувати взяття воріт Дениса Бойка прибіг навіть воротар скакунів.

Другий тайм став продовженням першого. "Карабах" захищався, а "Дніпро" намагався знайти шлях до воріт голкіпера скакунів. На 69-й хвилині Селезньову, який вийшов на заміну у перерві матчу, не вистачило лічених сантиметрів, щоб переправити м'яча у ворота після подачі з флангу. Численні штрафні, кутові, навіси і простріли користі господарям не приносили.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу "Карабаха" - 1:0. Після трьох турів у "Дніпра" одне очко і останнє місце у групі.

70-тисячний "Олімпійський" ще не бачив такої малої кількості глядачів - 3 120 людей. Очевидно, це антирекорд відвідуваності. До всього більшість відчайдухів, які не побоялися холоду, тримали у руках прапори Азербайджану. Після перерви ультрас "Дніпра" вивісили на своєму секторі перевернутий банер із написом Gazprom.

Фанати "Карабаха" висловили солідарність з українцями і заспівали свою версію хіта про президента РФ.

Нагадаємо, що сьогодні київське "Динамо" програло данському "Ольборгу" на виїзді — 0:3. У середу харківський "Металіст" у Києві мінімально поступився варшавській "Легії" - 0:1.

Ліга Європи

Груповий етап

3-й тур

"Дніпро" - "Карабах" - 0:1

Гол: Муарем, 21 хв.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" програв "Карабаху" у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути