четвер, 07 серпня 2014 10:00

"Дніпро" не готовий до Ліги чемпіонів" - Грачов

"Дніпро" не готовий до Ліги чемпіонів" - Грачов
Маркевич помилився зі складом fcdnipro.ua

Провину за поразку "Дніпра" від "Копенгагена" в Лізі Чемпіонів повинен узяти головний тренер дніпрян Мирон Маркевич. Так вважає колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов.

"Маркевич помилився зі складом, – каже Віктор Олександрович. – І Калінич, і Селезньов готові були грати з перших хвилин. Натомість увесь перший тайм "Дніпро" грав без центрфорварда, що значно полегшило завдання данській команді. Флангові гравці Матос і Бартулович розгубилися й не знали, на кого їм слід надсилати м'ячі. Якби був центрфорвард, то це полегшило би роботу Коноплянці, який мав би більше простору.

У порівнянні з першою грою наші не змінили тактичного малюнку, дозволивши данцям за рахунку 0:0 грати на контратаках. Водночас український віце-чемпіон програв усю центральну зону перед своїми воротами. Політило, втративши м'яч, не побіг за своїм гравцем, а зупинився споглядати чим справа закінчиться. Закінчилася голом."

Грачов дивується, як беззубо зіграли дніпряни в атаці.

"Зазвичай "Дніпро" створює 4-5 моментів для взяття воріт за матч. Тут за дві гри було від сили півтора. Відсутність Ротаня й Джуліано в центрі поля й Стрінича на фланзі Коноплянки зробили дніпропетровців беззубими в атаці. Польовий, при всій до нього повазі, аж ніяк не Стрінич. Політило – не Джуліано. Маючи прекрасний набір виконавців у Харкові, де грали всі 10 польових гравців, Маркевич зіткнувся із важкою ситуацією в "Дніпрі", де взяти гру на себе можуть від сили три-чотири виконавці. Решта відбували на полі номер."

Віктор Олександрович відзначає слабку функціональну підготовку української команди.

"Програли дуже багато боротьби, у кінцівці гри "Копенгаген" виглядів свіжішим. Це дивно, бо підопічні Маркевича проводили вже четвертий офіційний матч і могли би набрати необхідні кондиції. Мабуть, "Дніпро" ще не готовий до швидкостей Ліги чемпіонів і має набиратися досвіду в Лізі Європи."

Нагадаємо, що вчора у Копенгагені дніпропетровський "Дніпро" у третьому кваліфікаційному раунді поступився однойменному клубу 0:2 й вибув із Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" не готовий до Ліги чемпіонів" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути