вівторок, 15 квітня 2014 15:43

"Динамо" переможе "Шахтар" - 2:1" - Венглинський

"Динамо" переможе "Шахтар" - 2:1" - Венглинський
Олег Венглинський ua-football.com

Київське "Динамо" зіграє з донецьким "Шахтарем" у центральному матчі 19-го туру. Поєдинок пройде 16 квітня у Києві.

"Фаворит матчу — "Динамо", - каже Gazeta.ua Олег Венглинський, колишній форвард "Динамо" та "Дніпра". - Фактор свого поля ще ніхто не відміняв. Кияни гратимуть вдома при своїх вболівальниках. Це додатковий стимул для команди".

На вихідних обидві команди втратили очки. "Гірники" програли "Ворсклі", а кияни зіграли внічию з "Карпатами".

"Біло-сині провели непоганий матч у Львові. "Динамо" створювало моменти, забило два м'ячі і було близьким до перемоги. Команда Блохіна двічі вела у рахунку, але проблеми, які є у центральній зоні, не дозволили виграти. Зараз відсутні Євген Хачеріді та Александар Драговіч. А загалом, кияни грали з "Карпатами" непогано, навіть добре.

"Шахтар" повністю провалив гру у Полтаві. Команда не забила, але пропустила від "Ворскли". Вважаю, що з психологічної точки зору у "Динамо" є перевага. Кияни зіграли внічию, могли виграти. При цьому команда показала нормальну гру.

Потрібно вигравати, щоб боротися за чемпіонство та Лігу чемпіонів. Той, хто завтра програє, той втратить всі шанси за подальшу боротьбу. До матчу команди підходять з максимальною мотивацією. Нас чекає хороший і відкритий футбол.

Команди гратимуть на перемогу. Але підсумковим результатом може бути і нічия, яка буде на користь "Дніпра".

Думаю, кияни переможуть 2:1. Цілком ймовірно, що господарі першими відкриють рахунок. Їм потрібно забивати, тому на власному полі динамівці підуть вперед і не будуть відсиджуватися в обороні.

"Динамо" добре грає у нападі, створює моменти. Правда, не завжди їх реалізовує. Головна надія на Мбокані, який добре виглядає і роззабивався. Ярмоленко та Ленс також створюватимуть загрозу для воріт "гірників". Взагалі у такому матчі лідери "Динамо" і "Шахтаря" мають себе проявити".

Головним арбітром поєдинку призначили Анатолія Абдулу.

"Хочеться, щоб у завтрашньому матчі на перших ролях були футболісти. Не завжди такі зустрічі проходять гладко з точки зору суддівства. Хочеться, щоб арбітр не зламав гру", - каже Венглинський.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" переможе "Шахтар" - 2:1" - Венглинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути