субота, 29 вересня 2012 17:04

"Динамівський футбол повертається на "Олімпійський" - Григорій Суркіс

"Динамівський футбол повертається на "Олімпійський" - Григорій Суркіс
Ми повинні поважати вибір Олега Володимировича - Суркіс ФОТО: dynamo.kiev.ua

Почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс був присутній на матчі "Динамо" — "Зоря" (1:0). Нагадаємо, бразилець Раффаель відзначився дебютним голом у першому поєдинку Олега Блохіна на посаді наставника столичного клубу.

"Чи варто було Блохіну поєднувати роботу в "Динамо" і збірній України? Це питання не до мене, а до виконкому ФФУ та діючого президента організації, - каже Григорій Михайлович журналістам після матчу. - Ми повинні поважати вибір Олега Володимировича. Також не потрібно зараз чинити галас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін очолив "Динамо" - офіційно

У жовтні збірну України чекають вирішальні зустрічі, а я вважаю, що матчі з Молдовою та Чорногорією не будуть легкою прогулянкою, це будуть досить серйозні випробування на футбольному полі.

Треба дати Олегу Володимировичу спокійно готувати гравців "Динамо", спостерігати за подіями у внутрішньому чемпіонаті і за тими футболістами, які грають за межами України. Перш за все маю на увазі Диканя та Тимощука і спокійно готувати національну збірну до цих двох баталій. Все інше коментувати недоречно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заради "Динамо" відмовив би "Реалу" — Блохін

Щодо матчу "Динамо" — "Зоря", то я побачив гру флангами. Поєдинок із "Зорею" показав, що динамівський футбол повертається на "Олімпійський". А що буде далі, ми подивимося.

На сьогоднішній день ми не повинні робити якісь висновки. Перший тайм — це перший тайм. На табло після другого тайму був результат 1:0 на користь "Динамо". Як казав Валерій Васильович Лобановський, а я дуже поважав бачення цієї людини, адже він був футбольним генієм, що результат залишається, а гра забувається. Давайте дамо тренерському штабу, який очолив Олег Блохін, шанс і трошки зачекаємо. Я вважаю, що динамівська гра повернеться", - зазначив Суркіс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Блохін повернувся у сім'ю" - Суркіс представив нового тренера "Динамо"

Додамо, що Олег Блохін підписав з "Динамо" чотирирічний контракт.

Зараз ви читаєте новину «"Динамівський футбол повертається на "Олімпійський" - Григорій Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути