середа, 15 травня 2013 02:18

Чех стрибав через "козла": "Челсі" потренувався перед фіналом Ліги Європи
14

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Лондонський "Челсі" провів тренування на полі "Амстердам Арени" напередодні фіналу Ліги Європи проти португальської "Бенфіки". Все заняття було відкритим для журналістів. Тривало близько години.

Йому передувала прес-конференція за участю настанвика команди Рафаеля Бенітеса та двох знакових гравців "синіх" - голкіпера Петера Чеха та півзахисника Френка Лемпарда.

Першими перед журналістами відстрілялися гравці, після чого пішли готуватися до тренування. У Бенітеса більше питали про його майбутнє, ніж про фінал Ліги Європи. В англійських журналістів присутня впевненість, що трофей, яким 2009-го володів донецький "Шахтар", відправиться в Лондон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Амстердам Арена" готується прийняти фінал Ліги Європи

"Всі називають "Челсі" фаворитом фіналу. Ну, хіба крім португальських журналістів, які вважають, що виграє "Бенфіка". Що думаєте ви?", - запитав один із англійських репортерів. Поки коуч збирався з думками, медіа-офіцер УЄФА красномовно глянув на журналіста, мовляв, так не можна.

На тренуванні найцікавіше було спостерігати за роботою голкіперів. Збоку здавалося, що вони розважаються, я не працюють. Хоча б взяти, вправу, коли один воротар стрибав через спини двох інших. Дуже нагадало стрибки через "козла" тільки з м'ячем у руках. З кожною спробою гравці мали діяти швидше.

Більше натхнення у роботі та мотивації у матчі гравцям мав додати оригінал кубка Ліги Європи. Чашу винесли на поле журналістам, які робили з ним прямі включення зі стадіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Амстердам Арені" розклали прапори "Челсі"

Додамо, що з "Бенфікою" точно не зіграє травмований Еден Азар і під питанням участь Джона Террі.

Фінал Ліги Європи пройде 15 травня о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на каналі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Чех стрибав через "козла": "Челсі" потренувався перед фіналом Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути