субота, 11 травня 2013 17:32

Лемпард став кращим бомбардиром в історії "Челсі"

Півзахисник Френк Лемпард став кращим бомбардиром в історії "Челсі", двічі вразивши ворота "Астон Вілли" в гостьовому матчі 37-го туру англійської прем'єр-ліги.

Завдяки цьому дублю в активі Лемпарда тепер 203 голи за "Челсі" - на один більше, ніж у Боббі Темблінга, попереднього рекордсмена, який вражав ворота суперників у складі лондонського клубу в період з 1959 по 1970 рік.

"Люди дуже багато говорили про цей рекорд. Це здорово - нарешті, побити його, особливо в такій важливій грі. Сподіваюся, що я буду тут. Наприкінці сезону ми приймемо рішення", - сказав Лемпард.

Лемпард є гравцем "Челсі" з 2001 року. З "Челсі" він у числі іншого тричі вигравав чемпіонат Англії (2004/05, 2005/06, 2009/10), а в минулому сезоні став переможцем Ліги чемпіонів.

Додамо, що зустріч у Бірмінгемі завершилася з рахунком 2:1. В "Астон Вілли" гол забив Крістіан Бентеке (15). У ході матчу головний арбітр Лі Мейсон показав червоні картки хавбеку "синіх" Раміресу (45) і Бентеке (58).

"Челсі" (72 очки) йде на третьому місці, "Астон Вілла" (40) розташовується на 13-му рядку. Чемпіоном Англії достроково став "Манчестер Юнайтед" (85).

Зараз ви читаєте новину «Лемпард став кращим бомбардиром в історії "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути