четвер, 29 січня 2015 09:47

Вболівальники "Генгама" побоюються їхати на матч з "Динамо"

Вболівальники "Генгама" побоюються їхати на матч з "Динамо"
Ігор Жданов просить не допускати провокацій polittech.org

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов розповів про те, що вболівальники "Генгама" побоюються їхати в Київ на матч своєї команди проти "Динамо", який пройде в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Зустрівся з делегацією футбольного клубу "Генгам" і послом Франції. Днями посол Ален Ремі передав мені інформацію про певне занепокоєння французьких уболівальників, які збираються приїхати до Києва на матч Ліги Європи "Динамо" проти "Генгама". Занепокоєння викликане нещодавнім прикрим і підкреслюю одиничним інцидентом, який стався між українськими і французькими футбольними вболівальниками 11 грудня 2014.

Запевнив французьку делегацію, що українці - гостинна і вихована нація, і яскравим прикладом цього є успішне проведення Євро-2012, яке довело всьому світу відкритість і дружнє ставлення України до іноземних вболівальників.

Наше міністерство зі свого боку вживає всіх необхідних заходів, щоб єврокубкова весна пройшла без інцидентів. В даному випадку ми граємо координаційну роль. На запрошення міністерства у зустрічі взяли участь представники ГУ МВС України в Києві, НСК "Олімпійський", "Динамо" і Федерації футболу України.

Вони повідомили французам про заходи, вжиті для забезпечення високого рівня громадського порядку та безпеки під час запланованого матчу. Я також направив відповідні листи голові СБУ, міністру внутрішніх справ з проханням відпрацювати це питання по своїй лінії.

Зараз дуже важливо не допустити будь-яких провокацій, які будуть вигідні нашим ворогам, щоб посварити Францію та Україну і поставлять під сумнів питання безпеки проведення міжнародних спортивних заходів у нашій країні", - написав Жданов на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, у грудні минулого року в Києві сталася бійка між уболівальниками "Сент-Етьєна" і "Дніпра".

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Генгама" побоюються їхати на матч з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути