понеділок, 03 лютого 2014 15:48

Блохін з м'ячами, мужній Кличко: виставка графіки на Майдані
24

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

В останній день січня на Майдані (перехрестя вулиці Грушевського та Хрещатика) відкрилася виставка малюнків графіки лідера гурту "OT VINTA" Юрія Журавля. Твори висять у два ряди.

Серед них чимало шаржів та карикатур на тему Євромайдану. Також є зображення сучасних українських політиків, спортсменів та відомих історичних постатей, зокрема Олега Блохіна, Віталія Кличка, Михайла Добкіна, Геннадія Кернеса, Віталія Захарченка, Миколу Азарова, Григорія Сковороду, Тараса Шевченка, Лесі Українки та інших.

"Треба прийти у будній день. Зараз нічого не роздивишся," - шепочуться між собою люди у неділю. Біля малюнків зібрався чималий натовп. Присутні сміються і фотографуються.

"Так правдиво все намальовано", - хвалять автора за гострий олівець. На кожному малюнку стоїть дата та підпис Журавля. Більшість творів супроводжують текстівки.

Журавель в одному з інтерв'ю зізнався, що виставка триватиме до перемоги і буде поповнюватися новими малюнками.

Музикант малює вже багато років. Його комікси та портрети видатних історичних постатей можна побачити у книзі "Мальована історія незалежності України".

Зараз ви читаєте новину «Блохін з м'ячами, мужній Кличко: виставка графіки на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути