четвер, 28 лютого 2013 10:32

"Блохін - один з найгірших тренерів в українській лізі" - екс-гравець "Динамо"

"Блохін - один з найгірших тренерів в українській лізі" - екс-гравець "Динамо"
"Динамо" заслуговує кращого тренера" - Леандро Алмейда ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Колишній захисник київського "Динамо" Леандро Алмейда, який захищає нині кольори бразильської "Корітіби", розкритикував тренерський штаб українського гранда. За його словами, Олег Блохін - не тренер рівня київського "Динамо". Він взагалі один з найгірших тренерів у всій прем'єр-лізі.

Про це Алмейда написав у своєму Twitter: "Відправте мені новину, коли Ігор Суркіс звільнить Олега Блохіна та Олексія Михайличенка. "Динамо" заслуговує кращого тренера!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін копіює Лобановського

Блохін був великим гравцем у минулому. Але це не тренер для такого клубу, як "Динамо" Київ. Це великий клуб, який заслуговує кращого фахівця на цю посаду. Я сподіваюся, що "Динамо" ще покаже свій рівень! Думаю, що Блохін не повинен бути тренером команди з чемпіонськими амбіціями. Він був чудовим гравцем, цього ніхто не може заперечувати. Але, як тренер, він один з найгірших в українській лізі.

До Ігоря Суркіса і клубу "Динамо" Київ у мене велика повага. Що ж стосується Олега Блохіна та Олексія Михайличенка - ні, ні і ще раз ні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Блохіну відпрацювати свою зарплату

Нагадаємо, Алмейда був підписаний "біло-синіми" 24 червня 2009 року з клубу "Атлетико Мінейро" і провів в українській Прем'єр-ліги 52 матчі, забивши три голи. У січні 2013 року перейшов в бразильську "Корітібу", підписавши з клубом контракт до грудня 2016 року. "Динамо" зберегло 50% прав на футболіста.

Зараз ви читаєте новину «"Блохін - один з найгірших тренерів в українській лізі" - екс-гравець "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути