неділя, 20 квітня 2014 00:03

"Блохін чесно виконував свою роботу" - перша прес-конференція Реброва
4

Фото: Ірина КОЗЮПА

"Я сподіваюсь тільки сьогодні таке буде", - жартує виконувач обов´язків наставника київського "Динамо" Сергій Ребров. У суботу, 19 квітня, Сергій Станіславович дав першу прес-конференцію в новій ролі. Спілкування з пресою пройшло перед відкритим тренуванням на базі команди у Кончі-Заспі.

"Наші гравці — амбіційні футболісти. Всі вони професіонали, які хочуть перемагати. Сподіваюсь вони вийдуть з цього складного становища, але ви, журналісти, маєте їм допомогти," - звернувся Ребров до преси. Після цього тренер відповів на питання.

"Я люблю працювати. До свого призначення я проводив багато часу на базі. Зараз мабуть ще більше, але мій розпорядок дня не сильно змінився.

Завдання у команди є завджи. Ми граємо у Кубку України. Що стосується ротації, то ми її завжди використовуємо. Зміни були завжди і тепер також будуть", - зазначив Ребров.

Сергія Станіславовича призначили виконуючим обов´язків після відставки Олега Блохіна.

"Після матчу з "Шахтарем" ми разом сіли і поговорили. Це був важкий момент і для нас, і для Олега Володимировича. Я вважаю, що він чесно виконував свою роботу. Але трапилося, те що трапилося.

У всіх тренерів треба брати хороше і йти далі. Я працював з багатьма сильними фахівцями, в яких черпав для себе багато речей. Втому числі в Олега Володимировича.

З президентом ми домовилися, що я буду працювати цей місяць. Я сподіваюсь, що я все зроблю для клубу, який для мене не чужий. Хочу повернути "Динамо" на той рівень, на якому ця команда має бути. Що буде далі подивимося".

Дебют Реброва пройде у неділю матчем проти полтавської "Ворскли".

Зараз ви читаєте новину «"Блохін чесно виконував свою роботу" - перша прес-конференція Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути