четвер, 23 червня 2011 13:47

"Білорусія надала Україні майстер-клас" - Нагорняк

"Білорусія надала Україні майстер-клас" - Нагорняк

В українській "молодіжці" очевидний дисбаланс, а Білорусія дала команді Павла Яковенка майстер-клас, вважає екс-форвард національної збірної України Сергій Нагорняк. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Ніяк не припускав такий розвиток подій з урахуванням того, як білоруси грали в останніх іграх з далеко не сильними на тлі іспанців суперниками, - каже Сергій Миколайович. - Десь білоруській команді пощастило, без цього у футболі нікуди. Найприкріше, що не дотерпіли пару хвилин. Для них це був би подвиг, адже гра у фіналі Євро автоматично виводить команду на Олімпіаду. Для іспанців непопадання у фінал було б не інакше як катастрофою".

"У будь-якому випадку Білорусія надала Україні майстер-клас із вміння боротися незважаючи ні на що. Як результат - команда в четвірці найсильніших і у них ще є шанс потрапити на Олімпіаду. А наші у відпустці. Нехай відпочивають і дивляться її по телевізору" .- додав він.

Українська команда не проявила характеру, вважає екс-нападник.

"Важко сказати, чого не вистачило збірній України. Те, що в команді був дисбаланс - однозначно. Втомився там хтось чи не втомився - в будь-якому випадку через не можу команда не зіграла. Хтось щось намагався, але в сучасному футболі навіть якщо випадає один гравець - це вже проблема. А у нас, на жаль, одним не обмежилося", - зазначив він.

Іспанці - однозначні фаворити фіналу, але сюрпризи не виключені, вважає Сергій Нагорняк.

"Швейцарці не гранди, але молодь у них дуже хороша. Тих самих білорусів винесли в одну хвіртку. Так що сюрпризи у фіналі не виключені, хоча Іспанія однозначний фаворит. Але як показала білоруська команда, нічого неможливого немає.

Думаю, іспанці зуміють максимально налаштуватися на фінал, вони самі переконалися, що поважність тут не проходить. І коли півень смажений почав клювати в одне місце, заворушилися і розставили все по місцях. Але розгромного результату навряд чи варто очікувати", - сказав він.

Нагадаємо, збірна Білорусії, ведучи до 89-ї хвилини в рахунку в півфінальному матчі Євро-2011 проти збірної Іспанії, в кінцевому підсумку програла 3:1.

У фіналі іспанська команда зустрінеться зі збірною Швейцарії, яка в іншому півфіналі обіграла чехів (1:0).

Зараз ви читаєте новину «"Білорусія надала Україні майстер-клас" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути