четвер, 28 червня 2012 19:20

Бекхема не взяли на лондонську Олімпіаду

Бекхема не взяли на лондонську Олімпіаду
Бекхем не потрапив у заявку збірної Великої Британії на Олимпиаду ФОТО: sport.rbc.ru

Головний тренер олімпійської збірної Великої Британії з футболу Стюарт Пірс не включив в остаточну заявку півзахисника "Лос-Анджелес Гелаксі" Девіда Бекхема. Про це пише видання The Sun.

Бекхем потрапив у розширений список з 35 футболістів, які претендували на участь в Іграх. В олімпійському футбольному турнірі беруть участь молодіжні збірні, які мають право включити до складу трьох спортсменів старше 23-х років.

Раніше повідомлялося, що такими гравцями будуть 38-річний півзахисник "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз, 32-річний форвард "Ліверпуля" Крейг Белламі і 37-річний Бекхем. Проте в остаточний список Гіггз і Белламі потрапили, а замість Бекхема буде грати 23-річний захисник "Манчестер Сіті" Майка Річардс.

Олімпіада в Лондоні стане третім великим турніром, який пропустить Бекхем. Раніше футболіст не потрапив до складу збірної Англії на чемпіонат Європи 2012 року, а за два роки до цього через травму пропустив чемпіонат світу в ПАР. Всього на рахунку Бекхема 115 матчів у складі національної збірної, в яких він забив 17 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Бекхема не взяли на лондонську Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути