середа, 11 квітня 2012 16:58

Девід Бекхем вперше зніметься для жіночого журналу

Девід Бекхем вперше зніметься для жіночого журналу
"Хто не хоче побачити одного з найкрасивіших чоловіків у світі на обкладинці журналу?" Фото: spletnik.ru

Англійський футболіст Девід Бекхем вперше зніметься для обкладинки жіночого глянцевого журналу - ним стане липневий номер британського Elle. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Жіночий журнал про моду вирішив зняти Бекхема для обкладинки липневого номера, приуроченого до початку Олімпійських ігор в Лондоні. Головний редактор британського Elle Лоррен Кенді заявила, що вони вибрали футболіста для обкладинки олімпійського номера, оскільки Бекхем відомий як своїм стилем, так і спортивними досягненнями.

"Девід Бекхем - національний герой, і в його особі ми знайшли можливість зняти таку обкладинку зі знаменитістю, щоб внести свій вклад в цей історичний для Великої Британії рік. Його люблять і чоловіки, і жінки, та, до того ж, хто не хоче побачити одного з найкрасивіших чоловіків у світі на обкладинці журналу?" - додала Кенді.

Липневий номер Elle надійде в продаж заздалегідь, 30 травня.

Газета The Daily Mirror пише, що це перший раз в історії Elle, коли на обкладинці журналу з'явиться тільки один чоловік. Раніше для обкладинок Elle чоловіки знімалися або разом з жінками - як, наприклад, Ліам Галлахер зі своєю дівчиною з групи All Saints - або разом з іншими чоловіками, як Юен Макгрегор з Гері Олдманом і Тімом Ротом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем тестує парфуми на дружині

Незважаючи на те, що 36-річний футболіст через вік уже не з'являється на постійній основі в матчах збірної Англії і залишив великі європейські клуби, інтерес до нього як і раніше високий як в Європі, так в Америці. Бекхема регулярно запрошують зніматися в рекламі: за три місяці він з'явився одразу в двох рекламних кампаніях: H&M і Burger King. Крім того, Бекхем є олімпійським послом від компанії Samsung.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем вперше зніметься для жіночого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути