понеділок, 21 листопада 2011 09:52

Бекхем виграв Кубок MLS

Бекхем виграв Кубок MLS

Англійський футболіст Девід Бекхем, який виступає за американський клуб "Лос-Анджелес Гелаксі", став чемпіоном футбольної ліги США (MLS). У ніч на 21 листопада "Гелаксі" у фіналі Кубка MLS переміг команду "Х'юстон Динамо" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 72-й хвилині забив Лендон Донован, повідомляє офіційний сайт "Лос-Анджелес Гелаксі".

"Гелаксі" виграв Кубок MLS вперше з 2005 року і в третій раз за останні десять років. Для Бекхема цей трофей став першим у складі американської команди.

36-річний англієць перейшов в "Лос-Анджелес Гелаксі" у 2007 році з мадридського "Реала". По ходу виступів за американський клуб Бекхем двічі грав на правах оренди за італійський "Мілан": на початку 2009 і на початку 2010 років.

До переходу в "Гелаксі" Бекхем виступав за мадридський "Реал" і англійський "Манчестер Юнайтед". Він перемагав у чемпіонаті та Суперкубку Іспанії, чемпіонаті, Кубку та Суперкубку Англії, Лізі чемпіонів і Міжконтинентального кубка.

За збірну Англії Бекхем грав на чемпіонатах світу 1998, 2002 і 2006 років, чемпіонатах Європи 2000 і 2004 років. Чемпіонат світу 2010 року в ПАР він пропустив через травму, але їздив на цей турнір у складі англійської делегації.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем виграв Кубок MLS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути