субота, 26 листопада 2016 21:46

Ярмоленко забив за "Динамо" на 117 день

Ярмоленко забив за "Динамо" на 117 день

Київське "Динамо" переграло у черговому турі чемпіонату України в Луцьку місцеву "Волинь" з рахунком 4:1. Хет-трик на рахунку Жуніора Мораеса. Ще один гол забив Андрій Ярмоленко.

Кияни першими пропустили. Після дальнього удару Шабанова першим на добивання встиг Діденко. Чемпіони взагалі не надто переконливо виглядали в першому таймі. Динамівці оговталися не відразу. На 16 хвилині комбінація Рибалка-Громов-Мораєс завершилася голом. Бразилець забивав уже в порожні ворота. Згодом столичні футболісти вийшли вперед. М'яч на рахунку Ярмоленка.

Востаннє Андрій забивав за київський клуб 31 липня у матчі 2-го туру проти "Карпат" (2:0).

Півзахисник перервав безгольову серію в 1199 хвилин і 117 днів. Ярмоленко забив 84-й м´яч у чемпіонатах України, випередивши за цим показником Андрія Шевченка (83 голи).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Повернення Теодорчика в "Динамо" неможливе" - агент

У другому таймі "Волинь" припинила чинити опір. Ще два м'ячі на рахунку Мораєса. Окрім них запам'яталася невпевнена гра голкіпера киян Рудька. Він помилився у ситуації з першим голом, і ледь не пропустив другий, невпевнено відбивши м'яч після штрафного. Варто відзначити й два гольові паси Громова. Артем вперше відзначився результативними діями після переходу до "Динамо".

Волинь - Динамо 1:4 (1:2, 0:2)

Голи: 1:0 - 6 Діденко, 1:1 - 20 Мораес, 1:2 - 45 Ярмоленко, 1:3 - 71 Мораес, 1:4 - 90 Мораес.

Волинь - Марчук, Никитюк, Логінов, Шабанов, Мелінішин, Романюк, Задерецький, Чепелюк, Дудик (Котюн, 77), Діденко (Дмитренко, 65), Петров (Деда, 46).

Динамо - Рудько, Хачеріді, Віда, Антунеш, Морозюк, Оріховський (Буяльський, 62), Сидорчук (Корзун, 77), Громов (Бесєдін, 85), Рибалка, Ярмоленко, Мораес.

Попередження: Чепелюк (11), Дудик (46), Шабанов (89), Никитюк (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не гратиме в єврокубках

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко забив за "Динамо" на 117 день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути