вівторок, 23 вересня 2014 16:30

Ярмоленко наблизився до Мілевського у списку найкращих снайперів "Динамо"

Ярмоленко наблизився до Мілевського у списку найкращих снайперів "Динамо"
Ярмоленко наступає Мілевському на п'яти dynamo.kiev.ua

Лідер атак київського "Динамо" Андрій Ярмоленко наблизився до Артема Мілевського у списку кращих бомбардирів "Динамо" часів незалежності.

На рахунку лідера динамівських атак завдяки двом дублям у матчі Ліги Європи проти "Ріу Аве", а також у поєдинку Прем'єр-ліги з "Волинню", вже 84 точних удари. В активі ж Мілевського, який вже два роки не виступає у складі киян - 87 голів.

Відзначимо, що 57 раз Ярмоленко засмучував опонентів у матчах чемпіонату України, 11 - в Кубку, 12 - в єврокубкових турнірах.

Ярмоленко вийшов на п'яте місце у списку топ-снайперів, випередивши одного з кращих форвардів команди 1990-х років Віктора Леоненка, на рахунку якого було 79 голів.

Лідирує в табелі про ранги Сергій Ребров - нинішній наставник киян. Він, нагадаємо, забив у біло-синій футболці 163 голи. Друге місце займає Максим Шацьких зі 142-я точними ударами, третє - Андрій Шевченко (124 голи).

Додамо також, що 10-й номер "Динамо" з п'ятьма голами ввійшов у список кращих бомбардирів прем'єр-ліги у нинішньому сезоні.

Раніше повідомлялося, що Максим Шацьких наздогнав Сергія Реброва в списку кращих бомбардирів чемпіонату України. На рахунку екс-динамівця і нинішнього гравця ужгородської "Говерли" - 123 голи.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко наблизився до Мілевського у списку найкращих снайперів "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути