вівторок, 11 жовтня 2011 15:53

Американка народила на фініші марафону

Американка народила на фініші марафону

Учасницю Чиказького марафону Ембер Міллер не зупинив від участі в 42-кілометровому забігу той факт, що вона перебувала на дев'ятому місяці вагітності. Жінка зізналася, що у захваті від бігу і готова на все заради спорту. Американку відвезли в лікарню прямо з бігової доріжки, повідомляє телеканал "Вести" з посиланням на британську телерадіокомпанію BBC.

За словами 27-річної Ембер Міллер, це був найдовший день у її житті. Незважаючи на те, що жінка повинна була ось-ось народити, вона вирішила не зраджувати своєї пристрасті до спорту та взяти участь у Чиказькому марафоні.

Цей пам'ятний забіг став восьмим у житті спортсменки, в якої вже є одна дитина. Тим не менше, повністю ігнорувати факт вагітності Ембер Міллер не вийшло - їй вдалося пробігти всього 20 кілометрів. Частину дистанції спортсменка подолала пішки.

За словами Міллер, глядачі підбадьорювали її захопленими криками, що надавало їй впевненості в своїх діях. Правда, відразу після того, як жінка перетнула фінішну лінію, у неї почалися сильні перейми, і прямо зі стадіону вона в терміновому порядку була доставлена в лікарню.

У результаті Ембер Міллер успішно народила здорову 3,5 кілограмову дівчинку, яку назвала Джун.

Зараз ви читаєте новину «Американка народила на фініші марафону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути