понеділок, 19 серпня 2013 09:07

"Якщо Колліна залишить Україну, буде бєспрєдєл" - Ігор Суркіс

"Якщо Колліна залишить Україну, буде бєспрєдєл" - Ігор Суркіс
Суркіс: "Я мовчати не буду". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі програми "Профутбол" на каналі 2+2 "розніс" українське суддівство, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Зараз добре судять? Та вони втратили сором і совість. Взагалі перестали все в цьому житті боятися. Якщо зараз Колліна Україну залишить, то у нас буде бєспрєдєл. У чому Колліну точно не можемо звинуватити, що він бере хабар. Це вже точно. Я знаю, що він робить все можливе, щоб ці наші судді судили краще. Але якщо сьогодні над ними нікого не буде, і будуть ті люди, які сьогодні і так спостерігають... Один приклад. Ми граємо з "Шахтарем" у Києві. Інспектор матчу знаєте хто? Той, хто очолює суддівський комітет - Василь Мельничук. Ми граємо через два тури у Харкові вирішальну гру за друге місце. Хто інспектор матчу? Мельничук. Ми граємо гру четвертого туру, де нічого не вирішується ще. Хто інспектор матчу? Василь Мельничук. Нехай дадуть відповідь мені, він один сьогодні? Більше інспекторів ні? Якщо Колліни не буде, будуть вбивати, як у матчі з "Волинню", і пенальті ставити не будуть. Вони будуть судити за своїми правилами. Повірте, ми на таких суддів знайдемо управу. Є вищі організації, куди плівки можна послати і викликати експертів західних. Ви думаєте, що я буду вкладати в команду по 100 мільйонів, і буду мовчати? Я мовчати не буду", - сказав Суркіс.

Нинішнє керівництво Федерації футболу України використовує регламент Прем'єр-ліги так, як їм це зручно, вважає президент "Динамо".

"Те, що вони розповідали 10 років про конфлікт інтересів, вже все. Він закінчився. Вони 8 років чемпіонами були, але не буде так більше. Свавілля на футбольному полі не повинно бути. Якщо є пенальті в наші ворота, нехай ставлять. Якщо є пенальті у ворота супротивників, нехай теж ставлять. На 4-й хвилині матчу з "Шахтарем" нам ставлять штрафний, а пенальті не ставлять. Нам кажуть, що суддя так бачив цей момент, а перед цим на Тейшейрі теж був пенальті. Так нехай ставлять. Якщо на 2-й хвилині пенальті у ворота "Динамо", давайте його. Філософія "не дав туди, не дам туди". Навіщо це? Навіщо у футбол гроші вкладати? Де президент Прем'єр-ліги? Він живий, є взагалі? Коли був Суркіс президентом федерації, мала бути Прем'єр-ліга, а зараз все підпорядковано одній структурі і нічого не хочуть чути. Натуралізовані легіонери: в регламенті написано одне правило, що гравець, який не має право виступати за збірну України, не може вважатися українцем. На Дишленковича (воротар "Металіста", - Ред.) це не поширюється. Для нього виняток чи що? Виходить Попов (віце-президент ФФУ, - Ред.) і розповідає, що закон зворотної сили не має. Ми сьогодні у футбол граємо, а не в політику. Це ж футбол. Не може грати за збірну - він легіонер згідно сьогоднішнього регламенту. У минулому сезоні цього не було. Вони складають самі регламент, а потім самі себе виправдовують", - сказав він.

Нагадаємо, "Динамо" в 6-му турі вдома обіграло "Таврію".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Колліна залишить Україну, буде бєспрєдєл" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути