понеділок, 23 червня 2014 15:19

Спецтема: Кубок світу-2014: на землі Пеле та Роналдо

"Я не знаю навіщо збірна Росії поїхала до Бразилії" - Грачов

"Я не знаю навіщо збірна Росії поїхала до Бразилії" - Грачов
Фото: shakhtar.com

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов прокоментував учорашній матч між збірними Бельгії й Росії, який завершився перемогою бельгійців із рахунком 1:0.

"Я не знаю, для чого Росії треба було їхати на цей чемпіонат світу, якщо вона не зможе вийти із найслабшої групи. Неозброєним оком видно брак майстерності в більшості російських футболістів. Тактичні завдання гравці виконують чітко, а проявити індивідуальну майстерність й переграти суперника сам на сам не можуть", - каже Віктор Олександрович.

"Мені здається, що тренерський штаб російської збірної до кінця не визначився з метою, яка стоїть перед командою. На мою думку, Росія приїхала награвати склад до Євро 2016 та до наступної світової першості в 2018 році. Досвідчені гравці – Жирков, Кержаков сидять на лаві запасних. Натомість грає молодь: Козлов, Канунніков, Шатов, Кокорін. В них усіх рівень майстерності не зовсім відповідає рівню Кубку світу. Не вистачає творчої думки, розкутості. Все робиться по якомусь шаблону. У будь-якому разі з такою грою на Мундіалі далеко не заїдеш". - відзначає він.

При цьому зауважив, що бельгійці теж нічого видатного не продемонстрували.

"Але за рахунок кращих фізичних даних та витривалості бельгійці змогли "дотиснути" росіян. Збірна Алжиру показала набагато привабливішу гру в матчі з Кореєю. Якщо так само гратимуть з росіянами, то цілком можуть пройти далі. Принаймні за грою вони на це заслуговують. У разі, якщо росіяни якимсь дивом вийдуть із групи, вони, швидше за все, натраплять на збірну Німеччини. Там уже ніякі випадковості не пройдуть й доведеться пакувати валізи. За великим рахунком після вчорашнього матчу я вкотре жалкую, що на Кубок  світу не потрапила наша збірна. Обіграти команди рівня нинішніх збірних Росії й Бельгії Україні цілком до снаги", - резюмував Віктор Грачов.

Зараз ви читаєте новину «"Я не знаю навіщо збірна Росії поїхала до Бразилії" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути