середа, 17 вересня 2014 13:37

"12 футболістів хотів безкоштовно забрати агент. Його, мабуть, погано виховували"- Луческу

"12 футболістів хотів безкоштовно забрати агент. Його, мабуть, погано виховували"- Луческу
Фото: shahtar.com

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні старту команди в груповому раунді Ліги Чемпіонів розповів про настрій в команді на тлі нинішніх подій в Україні. Нагадаємо, донеччани почнуть груповий раунд турніру 17 вересня виїзним поєдинком проти "Атлетіка" з Більбао. Початок матчу в 21:45.

"Непросто грати в таких умовах. Фактично всі ігри ми проводимо на виїзді, а тренуємося на стадіонах, які нам не належать. Ми знаємо, що представляємо своїх вболівальників, і будемо грати, відчуваючи їх підтримку. Ми розуміємо, що рівень УПЛ і Ліги чемпіонів не порівняти. Ми навіть не знаємо, що представляємо собою на такому рівні. Нам належить перевірити себе в матчі з "Атлетіком", який дуже сильний", - сказав він.

"Ми нелегко проходимо через цей період і ситуацію, яка склалася в Донецьку. Дуже важко прокинутися вранці і дізнатися, що 12 футболістів хочуть залишити клуб напередодні матчу за Суперкубок України. Ситуацією збирався скористатися агент Кия Джурабчан, який хотів забрати всіх гравців безкоштовно. Напевно, його погано виховували і не говорили, що не можна використовувати чуже горе. А в таких ситуаціях необхідно протягувати руку допомоги. На даний момент усі вже прийшли в себе і знаходяться в хорошому стані. Але я не можу сказати, що ми зараз у найкращій формі", - додав фахівець.

Тренер розповів, на чому потрібно зробити акцент під час гри.

"У суперника є гравці, які здатні виконати вивірену подачу і ті, хто здатні замкнути її. До перших варто віднести Сусаету і Беньята, а до других - Адуріса, Ітурраспе і Ляпорта. Нам потрібно убезпечити себе від небезпечних моментів біля своїх воріт, зменшивши кількість кутових і штрафних. Ми набрали достатньо досвіду на міжнародній арені, щоб знати, як діяти проти таких гравців", - зазначив він.

"Нічия? Непоганий результат, але ми будемо намагатися виграти. При цьому ми розуміємо, що всіма силами боротися за перемогу буде і "Атлетік", - резюмував Луческу.

Зараз ви читаєте новину «"12 футболістів хотів безкоштовно забрати агент. Його, мабуть, погано виховували"- Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути