Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2017 22:18

Учені назвали ідеальне число сексуальних партнерів протягом життя

Автор: http://winner-journal.net/
 

Кількість партнерів - питання, яке рано чи пізно виникає у будь-яких стосунках.

Учені з трьох британських університетів (в Ноттінгемі, Брістолі і Суонсі) опитали 188 людей (із них 104 жінки) у віці від 18 до 35 років.

У головному питанні про кількість своїх сексуальних партнерів учасники дослідження виявили єдність. І чоловіки, і жінки хотіли б, аби в минулому у їх другої половини було не більше двох сексуальних партнерів. Таким чином, їх ідеальним числом протягом усього життя є 3.

Самим учасникам дослідження не досягти цієї ідеальної цифри. У минулому в опитаних жінок було в середньому не менше п'яти партнерів, а у чоловіків - не менше восьми.

"Єдина істотна відмінність у відповідях чоловіків і жінок полягала в тому, що чоловіки більшою мірою готові лягти у ліжко з незайманою або недосвідченою жінкою", - наголошується у доповіді вчених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати сперечатися про секс

При цьому чоловіків набагато менше приваблює жінка, якщо відомо, що в минулому у неї було більше шести партнерів по сексу. Жінки більш терпимо ставляться до досвідчених чоловіків, але теж протестують проти сексуальної розбещеності.

Психологи з університету Торонто з'ясували, що поширена думка про те, що кількість сексу підвищує рівень щастя людини, помилкова.
Зараз ви читаєте новину «Учені назвали ідеальне число сексуальних партнерів протягом життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути