Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2017 14:44

Як перестати сперечатися про секс

Автор: http://blog.disabilitycanhappen.org/
 

Під поняттям сексуальної несумісності часто приховані суперечливі ситуації. Про те, як зрозуміти, чи дійсно у вас із партнером сексуальна несумісність і як це можна виправити, пише goodhouse.

Різний темперамент

"Мені сексу досить раз на тиждень, а чоловік хоче кожен день" або "Я готова хоч кілька разів на день, а він мене в щічку поцілував і спати". Не поспішайте називати такі думки "несумісністю". Швидше за все, мова йде про різний темперамент і різний рівень потреби в сексі.

Що робити? Проаналізуйте: чи завжди ситуація була такою? Треба зрозуміти: рідкісне сексуальне бажання з вашого боку чи боку партнера - це особливість характеру, темпераменту або ж результат спільного побуту, втоми?

Якщо ви прийшли до висновку, що ваші сексуальні відносини завжди були "такими", варто:

• Не панікувати і не накручувати себе. Якщо партнери чують один одного і готові йти назустріч один одному, ситуацію досить просто виправити.

• Прийняти той факт, що ваш партнер так само, як і ви, має право хотіти або не хотіти чогось. У той же час потрібно усвідомити і донести до партнера, що сексуальна незадоволеність одного з вас рано чи пізно позначиться на ваших стосунках - і не кращим чином.

• Сексуальний альтруїзм - оптимальний вихід із ситуації. Жінкам, чиї чоловіки хочуть сексу частіше, ніж вони, можна навчитися декільком простим і ефективним мануальним або оральним технікам. Якщо ви відчуваєте, що ваше бажання не особливо сильне, а порадувати коханого хочеться - можете використовувати ці прийоми. Однак не треба цього робити через силу. Все, що відбувається в ліжку, має бути за взаємною згодою і для взаємного задоволення.

• Для чоловіків, яким пощастило мати більш сексуально активну, ніж вони, другу половину, існує безліч секс-гаджетів. Якщо дівчина не проти, чоловік може задовольнити її з їх допомогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проста позиція перетворить любовні втіхи на секс-родео

Різний рівень сексуального розвитку

Часто у чоловіка до вступу у стосунки було більше 10 партнерок, у жінки - не більше 2-3 партнерів. При такій різниці рівень сексуального розвитку імовірно теж буде різним. Якщо жінка не знає себе і своїх потреб, у неї не пробуджені ерогенні зони, то розрядки їй досягти складно.

Жінки скаржаться, що чоловік не готовий до оральних пестощів. Але в його картині світу чоловік не має пестити жінку таким чином.

Автор: lipme
 

Що робити? Розмовляти. Не боятися зізнатися, що чогось не знаєте, не хочете, не вмієте. Жінкам корисно мастурбувати - це допомагає пробудити сплячі ерогенні зони і розібратися в своїх бажаннях і очікуваннях.

Градус пристрасті в сексі, місця для заняття, використання іграшок - усе це може бути обумовлено між вами, і ви зможете знайти консенсус, якщо обидва будете до цього прагнути.

Фізіологічна несумісність

Із точки зору біології та фізіології існує так звана біологічна несумісність партнерів - коли середовище жінки не сприймає сперму конкретного чоловіка. Це пов'язано з резус-фактором крові партнерів, їх мікрофлорою. Все інше - вирішується.

Автор: http://liza.ua/
 

Різний час для досягнення оргазму. Найчастіше ця ситуація виглядає як "вона ще ні, а він уже". Насправді, середній час, який потрібен чоловікові, щоб досягти оргазму - 5 хвилин. Жінці на це потрібно в середньому 12 хвилин. Існує безліч технік на затримку оргазму, які може освоїти будь-який чоловік. Ще один вихід із ситуації: спеціальні пролонгуючі креми і масла для чоловіків, які наносяться під презерватив.

Занадто маленький пеніс. По-перше, чутлива глибина піхви становить у середньому 8 см. Те, що знаходиться глибше, не відчутне, щоб жінка не загинула від больового шоку під час пологів. По-друге, нечутливість коригується за допомогою тренування жіночих інтимних м'язів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці придумали хитру систему покупки секс-товарів

Занадто великий чоловічий статевий орган. Якщо у жінки невелика довжина піхви, вона може відчувати больові відчуття при сексі з партнером, у якого великий пеніс. Терпіти не варто, як і користуватися засобами з ледокаїном - можна отримати під час сексу не задоволення, а пошкодження. Обирайте відповідну позу з неглибоким проникненням. Тренування інтимних м'язів дозволить зробити такий секс менш болючим за рахунок створення м'язового корсету всередині піхви.

Лікар Мадлен Кастелланос, автор книги "Бажання хотіти: Що вбиває твоє сексуальне життя і як цього уникнути", розповів про те, що гарантовано зіпсує сексуальне життя.
Зараз ви читаєте новину «Як перестати сперечатися про секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути