понеділок, 22 лютого 2016 18:14

У кіно через ліжко: як починалася кар'єра відомих акторів
5

Джекі Чан. Кар'єра Джекі Чана почалася з ролі розпусного рикші в класичної комедії для дорослих 70-х «All In the Family». Мабуть, це єдиний фільм, в якому актор ні з ким не б'ється. До речі сам Джекі Чан говорить, що ані на секунду не шкодує про скоєне.
Девід Духовни. До того, як стати відомим, Девід неодноразово з'являвся в «Щоденниках Червоної Туфельки». Це серіал сексуального характеру, в якому протягом п'яти сезонів розповідається історія про те, як головний герой фільму знаходить щоденник своєї коханої дівчини, в якому вона детально і відверто описує події, що відбуваються з нею останнім часом. До речі через цей серіал пройшли і інші відомі актори, наприклад, партнерка Девіда з «Секретних матеріалів» - Джилліан Андерсон і зірка серіалу «Друзі» - Мет Леблан.
Арнольд Шварцнегер. Губернатор штату, відомий як Термінатор, ще раніше був відомий як Містер Олімпія 1970. Саме в цей період він взяв участь в декількох фотосесіях для гей-журналів. Його знімав відомий фото-художник Роберт Мепплторп, тому деякі стверджують, що це все заради мистецтва. Але факт залишається фактом - оголений Арнольд Шварценеггер в молодості красувався на сторінках журналів для геїв.
Камерон Діаз. На самому початку кар'єри, коли Камерон Діаз було 19 років, вона знялася у фільмі еротичного змісту. За довгі роки кар'єри вона всіляко намагалася відхреститися від помилок молодості і змусити шанувальників забути цей неприємний факт в її біографії. Почасти їй це вдалося, але скільки б відео не видаляли, рано чи пізно воно знову з'являється на просторах мережі.
Сільвестр Сталлоне. В молодості Сільвестр Сталлоне знявся в американському фільмі для дорослих «Вечірка у Кітті та Стада». Це був 1970 рік і акторові було лише 24 роки. Вже через 6 років після цього, Сталлоне зіграв в легендарній стрічці «Роккі» і став популярним. Однак йому не вдалося забути про свої сумнівні починання. Тому що підприємливі правовласники порнофільму, за участю раптом прославленого актора, вирішили на цьому заробити. Вони перевипустити старий фільм з новою назвою - «Італійський жеребець». До речі зйомки тривали два дні, і актор заробив всього двісті доларів. За його словами, в той час він був настільки бідний, що йому було все одно: піти на крадіжку або знятися у фільмі для дорослих.

Голлівудською знаменитістю можна стати завдяки вдалому збігу обставин, іменитим батькам або наполегливій праці. Але деякі зірки пробували себе спочатку в кіно дорослого жанру.

Сьогодні весь світ знає їх як відомих акторів, але колись вони не думали, що слава прийде до них і помилки молодості спливуть і раз у раз будуть про себе нагадувати.

Дивіться в нашій добірці п'ятірку світових зірок, чия кар'єра починалася з еротичних фільмів.

Зараз ви читаєте новину «У кіно через ліжко: як починалася кар'єра відомих акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути