пʼятниця, 01 серпня 2014 18:47

ТОП-10 найдорожчих повій світу

ТОП-10 найдорожчих повій світу

У найдавнішої професії є багато різновидів: супровід, гейші, дівчата за викликом, повії. І це не те ж саме!

Є величезна різниця між жінкою на шосе і тією, що прийде до вас за кілька сотень доларів.

Найпопулярніші порнозірки у світі, найелітніші дівчата заробляють п'ятизначні суми за ніч.

Дивіться топ-10 найдорожчого ескорту в світі.

10. Захія Дехар - 1 200 доларів

Схожа на ляльку Барбі. Її дохід, як правило, 32 000 доларів в місяць, 1200 доларів за ніч. Має 1-2 спонсора в місяць, яким вона надає свою компанію.

9. Лоредана Джолі - 2 000 доларів/вечір

Лоредана є однією з жінок, яку бачили з Тайгером Вудсом. З фотографії видно, що більшу частину грошей вона витрачає на пластичні операції.

8. Джест Касандра - 3 000 доларів за вечір

Це елітний ескорт і вона бере тільки клієнтів, які подобаються їй. Зазвичай зустрічається з ними особисто і вирішує, чи хоче вона працювати з ними. На веб-сторінках розповідає, що любить подорожувати і зустрічатися з людьми з вищих класів.

7. Ешлі Дюпре - 4 300 доларів за вечір

Можливо, ви чули про скандал з губернатором Еліотом Шпіцером в США. Він був спійманий на тому, що був клієнтом Emporer's Club VIP, в якому він зустрічався з дівчиною на ім'я Крістен. За шість місяців, перш, ніж бути пійманим, він витратив 15 тисяч доларів в цьому клубі. За чутками губернатор витратив 80 000 доларів на супровід.

6. Міс Мая Блу - 4 500 доларів за вечір

Вона має свій власний веб-сайт з цінами і фотографіями. Мая опублікувала свій графік поїздок і організовує зустрічі по всій території Сполучених Штатів. В даний час оголосила майбутні дати в Лос-Анджелесі, Вашингтоні, Санта-Фе, Чикаго, Торонто і Палм-Спрінгс.

5. Ава Ксіа - 6 500 доларів за вечір

Ксіа колишній агент нерухомості в Нью-Йорку. Вона каже, що стала ескортом, коли її батько захворів і йому повинні були зробити дорогу операцію на серці. У нього не було медичної страховки, і вона почала заробляти гроші для того, щоб допомогти йому. Заробіток 45000 доларів в тиждень.

4. Наталі Макленен - 16 000 доларів за вечір

Колись вона стала відомою як супровід номер один в Нью-Йорку. Вона була на обкладинці журналу New York, який оголосив її найдорожчою повією в місті з офіційною ціною 2000 в годину. Нарешті, коли її заарештували за відмивання грошей, вона написала книгу.

3. Лорен - 24 000 доларів за вечір

Лорен є анонімною, але її послуги доступні на деяких сайтах. Відома на чоловічих форумах.

2. Кращі дівчата в Каннах - 40000 доларів ніч

Каннський фестиваль займає 10-14 днів в травні і також разом із зірками кіно збереться самий елітний ескорт з усієї Франції. Кращі з них можуть заробити 40 000 доларів за одну ніч! Вони наймаються за солідні суми на кілька днів або тижнів. Служать як прикраса партнера на яхтах та у VIP клубах, які орендуються за кілька місяців до фестивалю.

1. Мішель Браун - 50 000 доларів за вечір

Вона керівник агенства, яке пропонує дівчат. Вона жінка, яка створила знамениту мадам Голлівуду Хейді Фляйс. Забезпечує дівчатами Тайгера Вудса.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найдорожчих повій світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути