середа, 26 листопада 2014 15:24

Топ-10 актрис, які погодилися на роль повії
12

Джулія Робертс, фільм «Красуня». Роль повії в «Красуні» принесла Джулії Робертс «Золотий глобус» і номінацію на «Оскар» в категорії «Краща актриса». Крім того, це романтична комедія, в якій Джулія Робертс дала надію багатьом дівчатам. Надію на те, що їхні мрії можуть стати реальністю. На те, що, якщо любов справжня, навіть забобони і соціальне становище не мають значення.
Елізабет Шу, фільм «Залишаючи Лас-Вегас». У романтичній драмі «Залишаючи Лас-Вегас» Елізабет Шу грає повію із золотим серцем. Її партнером по фільму став Ніколас Кейдж. Обидва актори отримали номінацію на «Оскар» за цей фільм, але, схоже, в той рік журі симпатизувало більше тим, хто п'є, ніж тим, у кого низькі моральні якості.
Катрін Деньов, фільм «Денна красуня». Велика актриса, зірка французького кінематографу вишукана і витончена навіть у ролі повії. На відміну від інших фільмів, в яких жінки йдуть на панель від відчаю і бідності, в цьому фільмі ви побачите жрицю кохання іншого роду. У неї є все, в тому числі чоловік, якого вона любить, але часом їй хочеться жити фантазіями про незнайомих чоловіків. Ця роль принесла Катрін Деньов номінацію на премію BAFTA.
Джоді Фостер, фільм «Таксист». Навряд чи хтось може забути образ юної Джоді (тоді їй було всього 14!) В ролі підлітка-повії у фільмі «Таксист». О, цей її великий капелюх, шортики, квітчастий топік і наївна посмішка. Ця роль принесла їй номінацію на «Оскар» в категорії «Краща жіноча роль другого плану».
Джейн Фонда, фільм «Клют». У 1971 році Джейн Фонда довела, що потрібно повністю віддаватися своїй роботі, а також що роль повії може принести актрисі «Оскар». Вона зіграла Брі Деніелс, повію, яка допомагає детективу пролити світло на справу про таємничі зникнення. Фільм зняв Алан Дж. Пакула, а на екрані разом з нею з'явився Дональд Сазерленд і Рой Шайдер.

Не всі ролі однаково приємні для актора. Але хороший актор повинен вміти зіграти будь-яку. Іноді пропоновані ролі можуть кинути виклик моралі або навіть йти врозріз з особистими переконаннями акторів. Але навіть так часом відмовитися від ролі куди складніше.

Щоб добре виконати роль, актор повинен перейнятися нею, відчути свого персонажа. У цій добірці мова йде про роль, яку навряд чи хтось захотів би випробувати на собі: жінки, яка продає своє тіло за гроші.

Представляємо вам актрис, які не побоялися зіграти повій на екрані.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 актрис, які погодилися на роль повії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути