четвер, 11 січня 2024 14:08

Сексуальне життя стане гарячішим: які продукти покращують чоловічу потенцію

Сексуальне життя стане гарячішим: які продукти покращують чоловічу потенцію
П'ять продуктів, які здатні зробити чоловіче сексуальне життя яскравішим Фото: pinterest

Алкоголь, нікотин, надлишок солодкого та борошняного, а також нестача вітамінів і недостатнє вживання рідини можуть безпосередньо впливати на чоловічу потенцію.

Однак, навіть якщо ви не особливо зловживаєте переліченим вище, цілком імовірно, що ваша дієта не містить продуктів, які сприяють поліпшенню еректильної функції, пише nv.

Про те, що багато продуктів здатні на це, свідчать різні наукові дослідження.

П'ять продуктів, які позитивно впливають на потенцію

Варто зауважити, що не існує якогось магічного продукту, який одним махом вирішував би всі проблеми з еректильною функцією та налагоджував сексуальне життя.

Дослідники підтверджують сприятливий вплив багатьох продуктів на потенцію, але підкреслюють, що краще намагатися додати до свого раціону як мінімум кілька з них.

Гранатовий сік

Досить екзотичний у наших краях гранатовий сік багатий на поліфеноли і загалом вважається дуже корисним для здоров'я.

Як показують деякі дослідження, гранатовий сік може допомогти поліпшити потенцію й еректильну функцію у чоловіків.

Горіхи

Багаті антиоксидантами, мінералами та ненасиченими жирними кислотами горіхи є невіддільним елементом будь-якої здорової дієти. Зокрема, вони допомагають знижувати рівень холестерину та підвищують імунітет.

Горіхи містять аргінін, який допомагає поліпшити потенцію. Дослідження свідчать, що вживання горіхів допомагає підвищити якість ерекції.

Часник

Часник може допомогти поліпшити потенцію, оскільки сприяє покращенню кровообігу та знижує рівень холестерину в крові. Також часник добре впливає на діяльність серцево-судинної системи.

Дослідження свідчать, що вживання часнику у чоловіків з еректильною дисфункцією допомагає поліпшити якість ерекції.

Темний шоколад

Темний шоколад також часто фігурує в дослідженнях, які ставлять за мету визначити продукти, що позитивно впливають на потенцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мастурбація і догляд за собою: п'ять фішок, які назавжди змінять ваше сексуальне життя

Річ у флавоноїдах — природних антиоксидантах, які мають антибактеріальні властивості, підвищують еластичність еритроцитів і взагалі дуже корисні для здоров'я. Навіть для нормальної еректильної функції.

Жирна риба

Поліненасичені жирні кислоти Омега-3, які у великих кількостях містяться в риб'ячому жирі, дуже позитивно впливають на здоров'я.

Але в цьому контексті нас більше зацікавить позитивний вплив Омега-3 на синтез чоловічого гормону, а також поліпшення кровотоку. Риб'ячий жир традиційно використовують для збереження потенції та профілактики простатиту.

Секс неабияк впливає на стан організму та здатен покращувати роботу певних органів чи систем.

Науковці провели дослідження. Для аналізу взяли дані 800 чоловіків, які паралельно беруть участь в експерименті щодо того, як генетика та екологічні фактори впливають на старіння мозку. Їхній середній вік становив 56 років. Згодом визначили, що низька сексуальна активність негативно впливала на стан пам'яті, а висока – навпаки позитивно.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальне життя стане гарячішим: які продукти покращують чоловічу потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути