четвер, 11 січня 2024 00:30

Мастурбація і догляд за собою: п'ять фішок, які назавжди змінять ваше сексуальне життя

Мастурбація і догляд за собою: п'ять фішок, які назавжди змінять ваше сексуальне життя
Покращити сексуальне життя можна за допомогою цих п'ятьох звичок Фото: pinterest

Покращити сексуальне життя ніколи не пізно.

Сексуальні потреби є вкрай індивідуальними та залежать від особистих уподобань, але є загальні поради, що можуть зробити секс розкутішим, пише nv.

П'ять звичок для більш пристрасного сексуального життя

Комунікація

Відверте та чесне спілкування має вирішальне значення в будь-яких стосунках, особливо коли йдеться про сексуальну близькість.

Не варто зачинятись у собі і удавати що вам усе подобається, коли це не так, адже розмова — основа всього. Головне подавати свої потреби у позитивному руслі, без негатива, кажуть експерти Вaylor College Medicen.

Обговорення з партнером бажань, обмежень і уподобань допомагає глибше зрозуміти один одного.

Дослідження та різноманітність

Хто не любить сюрпризи? Це завжди захопливо, та може сприяти досліджуючи різні аспекти своєї сексуальності.

Випробування нових позицій, місць або впровадження нових елементів, таких як іграшки чи рольові ігри, можуть урізноманітнити вашу сексуальну рутину. Головне бути відкритим і готовим експериментувати разом.

Надайте пріоритет емоційному зв'язку

Емоційна близькість часто переплітається з сексуальним задоволенням. Побудова та підтримка сильного емоційного зв'язку з вашим партнером може покращити загальну якість вашого сексуального життя.

Проведіть час, спілкуючись на емоційному рівні через змістовні розмови, спільний досвід і вияви любові та прихильності - це чудовий спосіб нагадати своєму партнеру, що ви задоволені ним або нею, і все ще дуже приваблюєте його.

Догляд за собою та здоров'я

Турбота про фізичне та психічне благополуччя сприяє здоровому та задоволеному сексуальному життю.

Регулярні фізичні вправи, збалансована дієта та достатній сон можуть позитивно вплинути на ваш рівень енергії, настрій і загальну впевненість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс - творче заняття: 10 помилок, які допускають жінки

За даними Національного інституту здоров'я США, 43% жінок і 31% чоловіків мають певну форму сексуальної дисфункції, причому ожиріння та відсутність фізичних вправ часто є факторами.

Усунення проблем зі стресом і психічним здоров'ям також може покращити загальну якість життя, включно з сексуальним досвідом.

Мастурбація з партнером

Існує багато стереотипів у суспільстві та неприйняття такого важливого аспекту сексуального життя як мастурбація, вона може показати вашому партнеру ваше уподобання і сексуальне розкріпачення.

Хороший якісний секс забезпечений, якщо перед цим була гаряча прелюдія між партнерами. Секс - безмежне поле для фантазій.

Але як бути, коли здається, що перепробували з коханим вже всі можливі ігри і ласки. Розповімо про сім ідей для прелюдії.

Зараз ви читаєте новину «Мастурбація і догляд за собою: п'ять фішок, які назавжди змінять ваше сексуальне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути