понеділок, 23 лютого 2015 19:38

Під час сексу чоловіки віддають енергію, а жінки приймають

Під час сексу чоловіки віддають енергію, а жінки приймають

Всі ми часто чуємо про сексуальну енергію. Якщо секс є обов'язковий умовою для виникнення життя, то напевно варто копати глибше, значить, в ньому є щось ще. Тантра стверджує, що секс є можливістю для більш високої трансформації життєвої енергії. Сказати, що чоловік і жінка стають одним цілим під час сексу, буде неправильним. Швидше вони два фрагменти єдиного: чоловік реалізується через жінку, а жінка - через чоловіка. Якщо в самих чоловікові і жінці енергії немає, то і секс буде порожнім. Досяжний стеля - генітальний оргазм, який можна порівняти з полегшенням кшталт того, коли ви пчихнули.

Кажучи про обмін енергією під час сексу, слід зрозуміти кілька моментів.

Ви помічали, як спритно чоловіки після сексу повертаються набік і з якою швидкістю засинають? Вся справа в тому, що чоловік під час статевого акту втрачає енергію, в той час як жінка її отримує. Тому жінка здатна на багаторазовий оргазм, їй під силу кохатися кілька разів за ніч. Чоловік на таке не здатний.

В плані сексу чоловік слабка сторона. Навіть на ранок, коли у чоловіків проявляються ознаки якоїсь депресії, жінки навпроти після ночі з коханим знаходяться в піднесеному настрої. Мати ж багато жінок для чоловіка - це одночасна дія інстинктів розмноження і саморуйнування. Рано чи пізно чоловік зрозуміє, що всі ці жінки вбивають його, забирають всю його життєву енергію.

Чоловік часто хоче жінку, тому що він повинен її хотіти. Але насправді утримання - його право, а не жінки. Не можна примушувати чоловіка до злягання, потрібно дати йому можливість набратися сил.

Жінка - приймаюча сторона, з об'єктивних причин вона не може дозволити собі витрачати енергію, оскільки попереду її чекає материнство.

Зараз ви читаєте новину «Під час сексу чоловіки віддають енергію, а жінки приймають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути