пʼятниця, 27 лютого 2015 17:29

Новий гаджет дозволить заряджати телефон, займаючись мастурбацією

Новий гаджет дозволить заряджати телефон, займаючись мастурбацією

Вираз "приємне з корисним" тепер можна сприймати більш ніж буквально. Компанія Pornhub представила пристрій, що дозволяє заряджати телефон або будь-який інший гаджет під час мастурбації. На сайті навіть з'явився запис для бажаючих протестувати новий браслет для онанізму Wankband.

Wankband працює за рахунок переміщення вантажу усередині браслета, коли його користувач мастурбує - принцип дії нагадує електрогенератор з постійним магнітом в ролі рухомого якоря, у намотаних навколо направляючих котушках з'являється електричний струм при зміні магнітного поля.

"Ми покажемо чоловікам, як вони можуть врятувати планету, займаючись тим, що у них найкраще виходить", - додали в Pornhub, підкреслюючи екологічну чистоту одержуваної енергії.

Накопичений заряд Wankband може віддавати по USB. Pornhub не повідомляє, як довго триватиме тестування пристрою і коли він може надійти в продаж.

Зараз ви читаєте новину «Новий гаджет дозволить заряджати телефон, займаючись мастурбацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути