вівторок, 20 грудня 2016 00:28

Американці вигадали хитру систему покупки секс-товарів

Американці вигадали хитру систему покупки секс-товарів
therichestimages.com

Влада низки американських штатів зобов'яже онлайн-магазини з продажу секс-іграшок надавати наглядовим органам особисті дані своїх клієнтів.

Про це пише Broadly.

Відповідні закони незабаром будуть прийняті в Колорадо, Вермонті, Алабамі, Південній Дакоті, Вайомінгу і Теннессі.

Влада вважає, що це дозволить упорядкувати збір податку з продажів, оскільки багато клієнтів онлайн-магазинів для дорослих живуть не в тих штатах, де роблять замовлення. Це дозволяє їм уникнути фіскальних зборів. Закони торкнуться і спеціальних пристосувань для транссексуалів, а також політичної та релігійної літератури.

Америка вважається пуританською країною і християнство має потужний вплив на суспільне життя американців. У багатьох штатах діють суворі сексуальні заборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф показала один місяць із життя секс-ляльки

У серпні експерти з кібербезпеки викрили компанію-виробника "розумної" секс-іграшки We-Vibe 4 Plus у стеженні за користувачами. Дослідники, відомі під нік-нейами @gOldfisk і @rancidbacon, повідомили, що пристрій для дорослих може збирати інформацію про користувача і передавати її виробнику - компанії Standard Innovations Corporation (SIC).

Незабаром секс-роботи вгадуватимуть бажання власників. "Це допоможе вам навчитися контролювати еякуляцію, спробувати різні позиції і стати більш витонченим у плані сексу", - розповів Метт МакМюллен, директор компанії з виготовлення "фіктивних жінок".
Зараз ви читаєте новину «Американці вигадали хитру систему покупки секс-товарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути