четвер, 11 лютого 2016 17:18

8 несподіваних фактів про секс, які ви не знали

Здається, що про секс вже написано все, що тільки можна. Знято безліч фільмів, у тому числі і для дорослих, написано велику кількість книг і статей, але з часом спливають цікаві факти, про які багато хто і не знав.

Якщо ви хочете знати про секс все і трохи більше, пропонуємо вашій увазі 8 дивовижних фактів.

 

1. Тривала відсутність сексу впливає на розмір пеніса

Доведено, що для нормального функціонування статевого члена, йому потрібні регулярні сім'явивідні розвантаження. Якщо цього не робити, пеніс не тільки зменшиться, але і чоловіче здоров'я похитнеться (можливі захворювання простати). Отже, для здоров'я і профілактики зменшення чоловічого статевого органу, чоловікові потрібно забезпечувати сексуальну активність не менше 3-х разів на тиждень.

2. Заробіток танцівниць стриптизу залежить від овуляції

Вчені пояснюють цей дивовижний факт тим, що під час овуляції у жінок виділяються особливі феромони, які збуджують клієнтів і вони стають більш поступливими і щедрими.

3. У Стародавній Греції зрадника виставляли на загальне посміховисько

Цікаво, що в Стародавній Греції, якщо чоловік зраджував своїй дружині, йому виголювали волосся на лобку, а в анус вставляли редис. Ось так звичайна редиска могла врятувати сім'ю, або виставити чоловіка на загальне посміховисько.

4. Ембріони-хлопчики відчувають ерекцію

За даними медиків, під час ультразвукового дослідження можна чітко розгледіти ерекцію у хлопчика.

5. Алергія на оргазм

Найчастіше вона вражає чоловіків. Після заняття сексом, у таких алергетиків виявляються всі симптоми звичайної застуди. Вчені пов'язують це з неприйняттям сперми, що виділяється після оргазму.

6. Надувні ляльки нацистів

Під час Другої Світової війни було багато проблем, але однією з найгостріших вважалася проблема сифілісу та інших венеричних захворювань, оскільки військові частенько вдавалися до послуг повій. Щоб убезпечити свої війська Адольф Гітлер віддав наказ Олену Ханнуссену розробити спеціальних ляльок, які могли б задовольнити чоловіка. До цих секс-ляльок був складений цілий список вимог – обов'язково блондинка з блакитними очима, великими грудьми і в натуральну величину. Саме тому сучасні гумові ляльки виглядають так.

7. Спортивний оргазм

Коргазм - це оргазм, який виникає під час занять фітнесом. За статистикою, жінки відчувають такий оргазм частіше за чоловіків і відбувається це під час вправи на прес – скручування.

8. Теплі ніжки

Якщо вірити статистиці, оргазм настає швидше у тих людей, чиї ноги знаходяться в теплі. Це стосується обох партнерів.

Зараз ви читаєте новину «8 несподіваних фактів про секс, які ви не знали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути