пʼятниця, 24 липня 2015 18:13

10 еротичних сцен з Біблії та інших священних писань
10

Авессалом віддавався груповим утіхам з наложницями свого батька. Син царя Давида і Маахи Авессалом, за переказами, був найкрасивішим чоловіком у всьому Ізраїлі. Він був також неймовірно харизматичною людиною, що дозволило йому підняти народ на повстання проти свого батька. Посівши у столиці, Авессалом "зійшов на ложе батька" (згідно східним звичаям, цим він затвердив свої претензії на престол). Тільки зробив він це незвично - Авессалом вивів наложниць батька на дах палацу і там віддався з ними груповим оргіям.
Багата жінка, яка домагалася свого раба. Багато хто знає історію з Корану про пророка Юсуфа, якого заздрісники-брати скинули в колодязь. Потім Юсуфа продали в рабство вельможі, дружина якого захотіла, щоб раб став її коханцем. Жінка дочекалася, поки її чоловік пішов по справах, зачинила двері і почала домагатися Юсуфа. Щоправда, незабаром додому повернувся чоловік і задумане їй здійснити не вдалося.  Через кілька днів після цих подій жінки, побачивши Юсуфа на вулиці, були настільки вражені його красою, що порізали собі руки до крові. Прийшовши в жах від цього, Юсуф почав молиться про спасіння, і Аллах заточив його у в'язницю.
Амнон згвалтував свою зведену сестру. Зведений брат Авессалома Амнон закохався в сестру - прекрасну Фамарь. Незважаючи на те, що вона була його зведеною сестрою, він вирішив домогтися її прихильності. Але замість того, щоб романтично залицятися до дівчини, він вчинив просто огидно. Амнон заманив її до себе в спальню, попросивши, щоб вона принесла йому свіжий хліб, і зґвалтував її. Цей зв'язок зганьбив Фамарь і прирік її на самотність у злиднях. Пару років опісля її брат Авессалом наказав своїм слугам забити Амнона до смерті.
Брахма відростив додаткову голову для підглядання.  Брахма входить в індуїстський святий тріумвірат так само як Вішна і Шива, але поклоняються йому набагато менше. У сучасній Індії є тільки два храми, присвячені Брахмі. Тоді як, наприклад, Вішні присвячені тисячі храмів, і навіть у будь-якого з маловідомих богів можна нарахувати добрий десяток храмів. Причина криється в тому, що Брахма, якщо вірити переказам, - чоловік, який бажав свою дочку. Брахма створив дочку Шатарупу, щоб та допомогла йому із створенням світу. Але вона була настільки красивою, що сам Брахма без розуму закохався в неї і постійно підглядав за дочкою. Не витримавши, Шатарупа втекла від бога. Брахма відростив собі додаткові голови, щоб дивитися відразу у всіх напрямках і завжди бачити дочку. У підсумку втрутився Шива, який обезголовив Брахму і заборонив людям поклонятися йому.
Ієзекііль заявляв, що єгиптяни хтиві як коні. В алегоричному описі Єрусалима "Оголіва", розказаному Ієзекіїлем, було описано безладне статеве життя. Оголіва жадала вавилонських воїнів на колісницях і продавала своє прекрасне тіло вихідцям з Халдеї. Але було дещо, на що Оголіва реагувала ще більш захоплено, ніж на привабливих чоловіків з колісницями. В юності вона перелюбствувала з єгиптянами, геніталії яких, якщо вірити Ієзекіїлю "були як у віслюків, а хтиві вони, як коні".

Мало хто може уявити, що релігія і сексуальне задоволення мають дещо спільне.

Насправді в Корані, і в Біблії, і в індуїстських священних текстах є безліч більш ніж відвертих еротичних моментів.

Представляємо вам 10 фактів, які доводять, що священні книги куди менш манірні, ніж можна було б подумати.

Зараз ви читаєте новину «10 еротичних сцен з Біблії та інших священних писань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути