вівторок, 01 березня 2016 11:18

Відкрито передзамовлення на окуляри віртуальної реальності HTC Vive

Відкрито передзамовлення на окуляри віртуальної реальності HTC Vive

На сайті компанії HTC відкрили передзамовлення на споживчу версію окулярів віртуальної реальності Vive, розроблених спільно з Valve. Попереднє замовлення можна оформити на сайті HTC.

Окуляри Vive оснащені екранами з роздільною здатністю 2160 × 1200 пікселів і частотою оновлення 90 герц, кут огляду становить 110 градусів. У ґаджет вбудовано кілька десятків датчиків, які відповідають за точність позиціонування голови користувача у віртуальній реальності. Крім того, в VR-окулярах передбачена фронтальна камера, яка дозволяє "додавати" у віртуальну реальність предмети з реального світу.

У споживчій версії, окрім самих окулярів віртуальної реальності, передбачено також два VR-контролери і пара базових станцій, які відповідають за відстеження переміщення контролерів і голови користувача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung представила Galaxy S7, S7 edge і панорамну камеру Gear 360

Для роботи з Vive необхідний досить потужний за сучасним параметрам комп'ютер, що працює на базі операційних систем від Microsoft не старше, ніж Windows 7 SP1.

Передзамовлення окулярів віртуальної реальності доступно за ціною $799, однак ціна змінюється залежно від регіону. У Європі, наприклад, окуляри обійдуться в 899 євро, що майже на $170 дорожче. Перші покупці отримають власну версію окулярів віртуальної реальності від HTC і Valve в квітні 2016 року.

Нагадаємо, Марк Цукерберг довів, що майбутнє вже настало.

Зараз ви читаєте новину «Відкрито передзамовлення на окуляри віртуальної реальності HTC Vive». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути