неділя, 28 квітня 2024 16:01

Нова частина гри Fallout може вийти швидше завдяки популярності серіалу - ЗМІ

Нова частина гри Fallout може вийти швидше завдяки популярності серіалу - ЗМІ
Microsoft зацікавлений у тому, щоб нова частина Fallout вийшли швидше. Фото: РБК

Через популярність серіалу Fallout від Amazon нова частина однойменної відеогри може вийти швидше.

Зараз планують, що Fallout 5 вийде не раніше 2030 року. Компанія-видавець Bethesda і її виконавчий продюсер Тодд Говард зараз повністю сфокусовані на шостій частині The Elder Scrolls. Вона досі перебуває на стадії раннього розроблення, каже інсайдер і журналіст з Windows Central Джез Корден.

Але після серіалу багато людей відкрили для себе ігри Fallout. Тепер Microsoft, який володіє Bethesda, хоче прискорити розробку Fallout 5.

Ходять чутки, що у Microsoft навіть розглядають можливість передачі розробки гри іншій студії, поки Bethesda зайнята. Кандидатом є студія Obsidian, яка зробила Fallout: New Vegas. Ця частина гри отримала схвальні відгуки й полюбилася фанатам. Obsidian теж належить Microsoft.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єру Fallout перенесли: коли вийде постапокаліптичний серіал від Amazon

Але не зрозуміло, скільки часу може знадобитися на Fallout 5. Найімовірніше, у Microsoft сподіваються випустити нову гру в найближчі кілька років. До того ж 2026-го очікується прем'єра другого сезону Fallout.

Obsidian зараз розробляє щонайменше три гри: Avowed, The Outer Worlds 2 і детективну RPG у дусі Disco Elysium. Сама студія не раз виявляла бажання повернутися до франшизи Fallout.

Fallout 4 вийшла 2015 року. Вона отримала доволі позитивні відгуки від преси. Але фанатам не сподобалося, що у грі було більше екшена, а не звичних рольових елементів. Критикували її і за слабкий сюжет.

Стрічка "Джокер: Божевілля на двох" вийде у прокат восени цього року - 4 жовтня.

Бюджет сиквелу склав $200 млн, що перевищує фінансування першої частини фільму 2019 року удвічі. Про це повідомило американське видання Variety.

За словами джерел видання, Хоакін Фенікс, який грає одного з головних персонажів DC, отримає $20 млн. Це 10% від загального бюджету.

Леді Гага, яка у другій частині втілить образ Харлі Квін, отримає $12 млн.

Зараз ви читаєте новину «Нова частина гри Fallout може вийти швидше завдяки популярності серіалу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути