середа, 23 березня 2016 09:39

Microsoft повертатиме кошти за старі ігри

Microsoft повертатиме кошти за старі ігри

Компанія Microsoft поцікавилася у користувачів, чи погодилися б вони повернути цифрові версії ігор за 10% їхньої вартості. Опитування проводилося на форумі Reddit. Про це повідомляє іlenta.com.

"Якби в магазині цифрового контенту для вашої консолі з'явилася опція "зворотного продажу" цифрових копій ігор за десять відсотків їхньої купівельної вартості з поверненням коштів на рахунок акаунта в магазині, ви зацікавилися би такою пропозицією?" — так звучало питання до аудиторії

Зазвичай, Microsoft продає популярні ігри за $60, тому повернути їх можна буде за $ 6, а то й менше. Звісно, сума ця - невелика, але, як виявилося, така опція видалася користувачам незайвою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft навчила орангутанів грати у відеоігри

Ніхто не змушуватиме повертати старі ігри, а при поверненні вже набридлих, вони зможуть нехай і трохи, але все ж заробити.

Якщо користувачі зацікавляться цією пропозицією,то, ймовірно, такий вид повернення контенту працюватиме не лише в магазині Xbox, але і в Windows 10. У такому разі користувачі зможуть здати назад не лише ігри, але і платні програми.

Нагадаємо, з'явилася гра, у якій треба знищувати депутатів Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft повертатиме кошти за старі ігри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути