середа, 02 березня 2016 18:25

Ігри PlayStation 4 запрацюють на комп'ютері

Ігри PlayStation 4 запрацюють на комп'ютері

Наступна версія прошивки PlayStation 4 дозволить транслювати гри з консолі Sony на комп'ютери під управлінням Windows і Mac OS X. Про це повыдомляється наофіційному блозі PlayStation.

Консоль оповіщатиме користувача про появу в мережі його друзів, а інкогніто-режим дозволить не розкривати свою онлайн-активність. Також, з`явиться можливість заздалегіть запланувати гру чи обговорення, щоб у призначений час всі учасники автоматично приєднались.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Sega почала безкоштовно роздавати ігри

Sony також забезпечить PlayStation 4 підтримку відеосервісу Dailymotion — на цьому порталі гравці зможуть викладати свої ролики.

Бета-тестування прошивки версії 3.50, що отримала кодову назву Musashi, розпочнеться 2 березня 2016 року. Вихід оновлення поки не анонсований.

20 листопада 2015 року Sony підтвердила, що розробляє емулятор для запуску на PlayStation 4 ігор, випущених на консолі PlayStation 2. Першими були адаптовані три проекти по всесвіту "Зоряних воєн" — Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter і Star Wars: Bounty Hunter.

Нагадаємо, Nintendo випустить першу гру для смартфонів.

Зараз ви читаєте новину «Ігри PlayStation 4 запрацюють на комп'ютері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути