середа, 17 лютого 2016 17:46

Sega почала безкоштовно роздавати ігри

Sega почала безкоштовно роздавати ігри

Компанія Sega виставила на продаж в сервісі Steam безкоштовний комплект своїх ігор в рамках акції Make War Not Love. Про це повідомляє Polygon.

Набір складається з шести позицій. У їх числі гра Jet Set Radio, екшен-платформер Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit з усіма доповненнями, аркада 1989 року Golden Axe і антологія класичних проектів Sega. Для того, щоб скачати комплект цілком, потрібно зайти в профіль однієї із ігор в Steam і встановити її.

Акція Make War Not Love, приурочена до минулого Дня святого Валентина, присвячена проектам Sega військової тематики. Користувачам пропонується розділитися на фракції, вибравши одну з трьох ігор: Company of Heroes 2, Total War Attila або Dawn of War 2. Шанувальники самого популярного з трьох проектів отримають від Sega вигідні пропозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nintendo випустить першу гру для смартфонів

Всі три військові ігри, які беруть участь в акції, продаються зі знижкою в 75 відсотків. Пропозиція Sega дійсна до 20 лютого 2016 року.

В грудні 2014 року Sega оголосила, що готує екранізації належать їй класичних ігрових серіалів. В плани японської компанії створення повнометражних фільмів, так і телесеріалів.

Нагадаємо, в Україні збирають найкращих гравців у World of Tanks.

Зараз ви читаєте новину «Sega почала безкоштовно роздавати ігри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути