четвер, 10 березня 2016 11:50

Гра World of Tanks вийде українською мовою

Гра World of Tanks вийде українською мовою

Компанія Wargaming повідомляє про вихід оновлення 9.14 для World of Tanks. Основним нововведенням цього оновлення стала офіційна українська локалізація.

Вихід української версії - знак вдячності відданій і численній спільноті шанувальників World of Tanks, яких в Україні понад шість мільйонів, а також - ще один крок у бік максимальної адаптації гри до вподобань та специфіки різних регіонів.

Перед початком битви танкісти чутимуть заклик "_ДО БОЮ_!", а за особливі заслуги в бою зможуть заслужити добре знайомі почесні звання, які, однак, звучатимуть набагато рідніше: "Воїн", "Розвідник", "Щасливчик" і т.д.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігри PlayStation 4 запрацюють на комп'ютері

Щоб почати грати в "Танки" українською, необхідно завантажити оновлення 9.14, попередньо обравши у мовному меню лончера "_українська мова_".

Нині "Танки" перекладені на 39 мов. В оновленні 9.14 поряд з українською також будуть представлені білоруська і казахська версії гри. Крім того в 9.14 значно доопрацьовані фізика і звук, додано понад 20 танків в HD якості, а також внесені деякі поліпшення до інтерфейсу гри.

Нагадаємо, названо дату виходу World of Tanks для PS4.

Зараз ви читаєте новину «Гра World of Tanks вийде українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути