четвер, 10 березня 2016 13:10

11-річний геймер відрізав собі палець, сперечаючись про шкоду онлайн-ігор

11-річний геймер відрізав собі палець, сперечаючись про шкоду онлайн-ігор

Юний любитель ігор онлайн з Китаю відрізав собі палець на руці в ході суперечки про геймінге з батьками. Про це повідомляє видання The Sun.

11-річний хлопчик (справжнє ім'я невідоме, китайська преса використовує в публікаціях вигадане - Сяопен), почав грати на смартфоні відразу після пробудження. Цим він викликав невдоволення матері. Вона заявила, що дитина подає поганий приклад свому брату, на що Сяопен заперечив, що шестирічний член сім'ї поки не проявляє інтересу до геймінгу.

До дискусії приєднався батько дітей, обговорення перейшла на підвищені тони. Бажаючи поставити крапку в суперечці Сяопен схопив кухонний ніж і відсік собі вказівний палець лівої руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гра World of Tanks вийде українською мовою

Геймера доставили в лікарню, де провели термінову операцію з пришивання пальця. Вона тривала 3 години. Як повідомили хірурги, оцінити успішність операції можна буде лише через тиждень.

Нагадаємо, у березні 2015 року житель Шанхаю помер після 19 годин безперервної гри в World of Warcraft, місяцем раніше та ж доля спіткала мешканця Тайваню, який провів за "стрілялками" 32 години. У тому ж році 19-річний житель міста Наньтун відрубав собі руку, намагаючись позбавитися від ігроманії.

Зараз ви читаєте новину «11-річний геймер відрізав собі палець, сперечаючись про шкоду онлайн-ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути