вівторок, 30 серпня 2016 14:05

Життя людей в різних країнах світу 20 років тому
13

Фотограф Пітер Мензель досліджує життя людей по всьому світу. Він працював над фотопроектом "Матеріальний світ. Глобальний сімейний портрет" на початку 90-х років. Пітер об'їздив 30 країн світу. Ґрунтуючись на даних ЮНЕСКО, він шукав середньостатистичні сім'ї - за розміром житла, доходів та складу. Пітер просив винести з дому все, чим володіє сім'я, та ​​розповісти, що вони вважають найціннішим в будинку.

США, Каліфорнія

Сім'я Кейв з усім їхнім майном.

Автор: adme.ru
 

Китай

Дев'ять членів сім'ї Ву з провінції Юньнань живуть в 3-кімнатному будинку площею 57 кв. м. Найціннішим предметом вважають телевізор та два радіоприймачі. У цьому ставку вони розводять коропів. Також у сім'ї є 100 мандаринових дерев та три свині.

Автор: adme.ru
 

Куба

Велике сімейство Коста з усім своїм майном на вулиці Гавани.

Автор: adme.ru
 

Монголія

Сім'я з шести чоловік живе в 19-метровій юрті, вкритою повстю. У селищі немає електрики. Воно підведено до будинку нелегально. За водою вони ходять до громадської колонки.

Автор: adme.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителям Дюссельдорфа надіслали рахунок за ремонт дороги в 1937 році

Ісландія

Музична родина Тородсен позує на тлі свого будинку з видом на затоку Хабнарфйордур недалеко від Рейк'явіка. Глава сімейства - пілот авіакомпанії Iceland Air. Його дружина - швачка.

Автор: adme.ru
 

Бутан

Налім та його велика родина з 13 осіб розміщується в триповерховому глинобитному будинку на околиці селища. На першому поверсі живуть тварини. Сім'я мешкає на другому поверсі. На третьому розташовані комори, де зберігається сушене м'ясо, зерно, солома. Їжу готують на вогнищі, для освітлення використовують масляні лампи.

Автор: adme.ru
 
Автор: adme.ru
 
США, Техас

Сім'я Скін живе у відносно невеликому місті Перленд в штаті Техас в будинку площею 155 кв. м. Багато що залишилося за кадром: холодильник, морозильна камера, деревообробні верстати, комп'ютери, колекція метеликів за склом. Найціннішим предметом в своєму будинку вони вважають Біблію.

Автор: adme.ru
 

Кувейт

Сім'я Абдулли живе в просторому одноповерховому будинку площею 450 кв. м з житловим підвальним поверхом та шатром-альтанкою в кварталі приватних будинків в місті Ель-Кувейт. Незліченна кількість диванів, килимів та кілька машин на знімку - це все їх.

Автор: adme.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печерні люди стали новим атракціоном у Китаї

Росія

Родина Капралових живе на околиці Суздаля. У них дві доньки. На фото вони позують на тлі майже всієї своєї обстановки.

Автор: adme.ru
 

Малі

Сім'я Сумана Намото, який утримує двох дружин та вісім дітей, живе в двох глинобитних будинках по 50 та 42 кв. м. в місті Куакуру на березі річки Нігер. Електрики в оселях немає, а все майно складається з матраців, подушок, стільців та різноманітного посуду. В саду при будинку 30 мангових дерев. Найціннішим предметом в сім'ї вважається орден дідуся, виданий йому в свій час колоністами за бездоганну службу охоронцем.

Автор: adme.ru
 

Японія

Сім'я Юкіто з чотирьох чоловік живе в передмісті Токіо в будинку площею 132 кв. м. У будинку багато електроніки та побутових приладів. Найціннішими предметами в будинку вони вважають золоті обручки та колекцію старовинної кераміки.

Автор: adme.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У містах США встановили статуї оголеного кандидата в президенти

Таїланд

Сім'я Куенкау заробляє на життя вирощуванням рису та живе в невеликому дерев'яному будиночку на палях в оточенні рисових полів.

Автор: adme.ru
 

Мексика

Життєрадісна сім'я Кастільо Балдерас з Гвадалахари на даху однієї з дворових будівель. На задньому плані - їх майно.

Автор: adme.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Життя людей в різних країнах світу 20 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути