пʼятниця, 19 серпня 2016 11:59

У містах США встановили статуї оголеного кандидата в президенти
7

Фото: newsru.co.il

В найбільших містах США з'явилися статуї оголеного кандидата в президенти Дональда Трампа. Акція неурядової асоціації Indecline була проведена на знак протесту проти участі кандидата від республіканців у виборах. Про це пише Reuters.

Статуї були практично одночасно встановлені в людних місцях в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско, Клівленді та Сіетлі. Всі статуї були швидко демонтовані представниками влади, але зробити фото вдалося сотням роззяв.

Автором статуї став скульптор, відомий під псевдонімом Ginger. Творіння зроблені з полімерних матеріалів. Чоловік представив Трампа в негативному світлі — з несимпатичним обличчям, яскраво-помаранчевою шкірою, великим животом та деякими частинами тіла непропорційного розміру. Кожний постамент прикрашала табличка з написом "У імператора немає яєць".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський телеканал ввів цензуру на костюми олімпійців

"Ми з жахом стежили за тим, як Дональд Трамп чудесним чином домагався висунення кандидатом від Республіканської партії, і нічого не могли вдіяти. Ми були глибоко розчаровані, коли той, хто є найбільшою загрозою миру, заручився повною підтримкою самих легковірних, а також в ряді випадків фанатично налаштованих громадян, - йдеться в заяві організації. - Відмовившись мовчати, Indecline навесні 2016 року почала працювати над концепцією проекту. Згодом він став амібітним та важким з точки зору логістики з моменту створення організації в 2001 році".

Зараз ви читаєте новину «У містах США встановили статуї оголеного кандидата в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути